Anti-age Q10 Крем Арган и Роза

  • Марка: Булфреш козметик

Anti-age крем за лице

Q10 кремът за лице на Булфреш моментално атакува признаците на стареене на кожата. Той се грижи за намаляването на бръчките и вече образуваните линии, но също и предотвратява появата на нови съвършенства с такъв характер. Кремът поддържа здравословните нива на хидратация на кожата на лицето. Както знаем, с напредване на възрастта потребността от хидратация нараства, а способността на кожата да задържа естествената влажност за съжаление намалява. Затова едно от основните преимущества на този крем е ефекта на дълбока хидратация. Тя от своя страна се грижи не само за белезите на стареене, но и за избледняването на пигментните петна и изравняването на тена.

 

Крем за лице против бръчки

Този ефикасен крем за лице с натурални масла съдържа натурални екстракти от роза и арган. Тяхната роля е да подхрант и омекотят кожата, като доставят полезните вещества в дълбочина. Маслото от роза Дамасцена е добре познато на българките със своите разкрасяващи свойства. То успокоява и изглажда кожата, която засиява още при първото нанасяне. Аргановото масло, което бързо се доказа като anti-age средство попива моментално и не оставя мазен слой върху лицето. Напротив, то подхранва нежно и ефективно, тъй като е богато на Омега-6. Аргановото масло поддържа свежия вид по безкомпромисен начин и овладява бързо процесите на стареене на кожата.

 

Крем за лице с Q10

Коензим Q10 е една от най-мощните и доказали се съставки в борбата с бръчките. Неговият принос е на клетъчно ниво, но резултатите са цялостни и видими при редовна употреба. Q10 притежава антиоксидантни свойства, които подпомагат здравето на кожата. Той на практика ускорява многократно регенерацията на кожните клетки, която изпреварва процесите на стареене. Когато степента на възстановяване и обновяване на клетките надмине степента на стареене, виждаме подмладяващите качества на този продукт.

 

В категория Грижа за лицето ще намерите още редица ефективни продукти за борба със стареенето на кожата. Открийте най-подходящия начин да подмладите лицето и да озарите погледа си с нашите предложения от света на българската натурална козметика.

15,00 лв. 12,75 лв.
Базова цена: 12,75 лв.
Моля, изберете: