Бъклици с Фолклор

Скъпи клиенти,

 

Обърнете внимание, че тази бъклица с фолклорни мотиви се предлага в различни размери. Моля, използвайте падащото меню, което се намира вдясно, за да посочите размера в литри, който предпочитате. Тогава ще видите и неговата цена.

От нашия онлайн магазин можете да поръчате бъклици на едро и дребно, произведени в България. Те са подходящи за различни ритуали, както и за заведения и за употреба и декорация в дома. Желаем Ви приятно пазаруване от TopGifts!

 

Бъклица с пирография

Тази бъклица с пирография е изработена изцяло ръчно. Нейният корпус е дървен и е украсен със старата техника на пирографията. Технологията на изработка е автентична. Следователно, когато избирате подобни предмети, Вие действително подкрепяте българския фолклор. Всеки един предмет съхранява прекрасния дух на занаятчийските традиции, който се предава от едно поколение майстори на следващото. Ръчно изработените бъклици са от високо качество. Те са издръжливи и напълно функционални. Те определено няма да променят цветовете и вида си. Затова са интересно решение, когато търсите традиционен сувенир за украса.

 

Бъклица за сватба

Практиката ни сочи, че най-често клиентите ни търсят бъклици за сватби. Тържествата на тези събитие включват някои определени ритуали, за които се използва именно този съд и няма с какво да бъде заменен. Сватбите в традиционен стил изискват такъв аксесоар дори за няколко отделни ритуала. Бъклицата за кум е всъщност подарък, с който младоженецът отива при кумовете си. Тя се поднася заедно с китка здравец. Според обичаите, ако младоженецът и неговото семейство отидат с празни ръце и по-конкретно без бъклица, кумът не трябва да ги приеме. В днешно време тези ритуали се пазят в автентичния си вид от традиционалистите. При сватбите от съвременен тип обаче те също не остават пренебрегнати, понеже именно при тях се случват някои от най-веселите и запомнящи се моменти от празненството. Какъвто и да е стилът на Вашето тържество, не пропускайте да запазите характерния чар на традицията. За това ще Ви помогнат нашите автентични сувенири, в този случай – бъклицата за кум.

21,00 лв. 17,85 лв.
Базова цена: 17,85 лв.
Моля, изберете: