Български пафти с позлата

Пафти за носия

Пафтите са сред най-красивите аксесоари част от традиционното женско българско облекло. Носят се на кръста като колан. В различните фолклорни области на нашата родина ще срещнете богато разнообразие по отношение на формата, материала, размера и орнаментите, изобразени на аксесоара. Едно е сигурно, пафтата е неизменна част от народната носия. По отношение на изходния материал за направата на този накит, той се изработва от метал. Размерът варира. По-големите и съответно по-пищно украсени пафти са се слагали по време на важни тържества и събития. Що се отнася до формата, най-типични са кръглата, както и с извивки в двата горни края на бижуто. Традиционно в миналото такъв колан се носи жени, минали под венчило. Позлатената пафта, която можете да поръчате онлайн от TopGifts, е с кръгла форма и уникална изработка. Всеки детайл е ръчно изписан на повърхността, което прави този аксесоар изключително качествен. 

 

 

 

Традиционни български пафти за подарък и специален повод

Ние от TopGifts вярваме, че традициите трябва да се съхраняват и предават през поколенията. Ето защо с огромно желание предлагаме на своите клиенти уникални ръчно изработени стоки, свързани с българския бит и култура, които биха били чудесен избор за подарък във всяка ситуация. Напоследък се наблюдава тенденция на завръщане към фолклора и вплитане на елементи от него в модерността. Това изключително се забелязва по отношение на модата. Пафтите не правят изключение, като все повече присъстват в облеклото на дамите под формата на колан, гривна или колие. Интересна идея е прибавите този аксесоар към тоалета си за специален ден. Изящната пафта ще стои прекрасно под формата на колан за Вашата булчинска или абитуриентска рокля. По този начин определено няма да останете незабелязана. В миналото това бижу е било сватбен дар за булката. Днес би било прекрасен подарък по случай значим повод - рожден ден, годишнина, дипломиране, сватба, годеж.

 

Български пафти на добра цена

Едва ли ще откриете ръчно изработена пафта с толкова високо качество на по-добра цена. При поръчка ще получите своята в рамките най-много на два работни дни до всяка точка на страната. Предлагаме доставка и извън пределите на България. Правейки подарък с този изящен аксесоар, ще покажете колко много цените човека, за когото е предназначен. Разгледайте и останалите качествени артикули в категорията Луксозни подаръци
550,00 лв. 467,50 лв.
Базова цена: 467,50 лв.
Моля, изберете: