Българско натурално Розово масло в дървено бъкле

  • Марка: Лема, Казанлък

Особености на българското розово масло:

Българското розово масло е признато по цял свят, а България е най-големият износител в света.  Българското розово масло се извлича от уникален сорт роза - Роза Дамасцена. Тя вирее само в Българската розова долина, където климатът го позволява.

Интересни факти за българското розово масло:

Интересен факт: необходими са повече от 3 тона розов цвят, който се събира рано сутрин, когато розата се разтваря, за да се извлече 1 кг розово масло. Това го прави едно от най-скъпите етерични масла в света. Розовото масло е толкова концентрирано, че само няколко капки са достатъчни, за да извлечете максимална полза.

Съдържание на българското розово масло:

Съдържа спектър от витамини, минерали и антиоксиданти. Българското розово масло има отлични хидратиращи свойства, намалява зачервявания и възпаления по кожата. Спомага за изглаждане текстурата на кожата, подобрява нейната еластичност и възвръща блясъка. Българското розово масло има доказано действие и при заличаване на белези. Розовото масло се употребява често и в аромотерапията при депресивни състояния.

Разфасовки на българското розово масло:

Розовото масло на Лема Казанлък е с традиции и история. Предлага се в дървено бъкле от 0,5 мл или 1 мл. и се придружава от сертификат за качество.

36,00 лв. 30,60 лв.
Базова цена: 30,60 лв.
Моля, изберете: