Българско натурално розово масло в медно бъкле

  • Марка: Лема, Казанлък

Изчерпана наличност!


Розово масло за подарък

Българското натурално розово масло в медно бъкле е чудесен оригинален подарък за различни поводи. С него можете да зарадвате изискани дами, които ценят висококачествените продукти. Розовото масло е с красива опаковка, поставено в медно бъкле. Медта е материал, който запазва ароматичните свойства на розовото масло. Затова и се използва за направа на съдове за съхранение на маслото. Освен това, този метал позволява фина майсторска изработка, от която се получават изящни форми и украси. Това прави този продукт идеален за подарък, когато искате да направите изискано впечатление. Чудесно решение е за сувенир за чужденци, които ще оценят както оригиналната опаковка, така и отличното качество на самия продукт.

 

Козметика с розово масло

Розовото масло има вековна история в създаването на висококачествени козметични продукти. Ползите за кожата и косата са наистина неизброими, но ето ги и най-прочутите заслуги на роза Дамасцена:

  • Идеална хидратация;
  • Успокояване на възпаления и зачервявания по кожата от различен характер;
  • Изглаждане на кожата и забавяне на стареенето;
  • Изглаждане и заличаване на белези;
  • Невероятни ароматични свойства.

 

Розово масло от България

И докато навсякъде по света влагат натуралното розово масло в козметика и парфюми, ние в България го произвеждаме. Това е водещата причина да се възползваме от отличното му качество. Дългогодишните традиции на страната ни в отглеждането на рози, производството на масло и неговия износ всъщност ни поставят в завидната ситуация да сме 100% сигурни, че разполагаме със 100% натурални продукти.

 

Розово масло цена

В TopGifts ще намерите голямо разнообразие от висококачествени продукти с роза, като масло, розова вода и натурална козметика. Разгледайте и останалите ни предложения за прекрасни сувенири и подаръци с розово масло на чудесна цена. Така ще подберете най-подходящия и оригинален подарък, с който да впечатлите хората, които искате да изненадате.

80,00 лв. 68,00 лв.
Базова цена: 68,00 лв.
Моля, изберете: