Балсам за устни 5мл- Diamond Rose

5 мл

 

Балсам за устни с розово масло

Балсамите за устни са чаровни елементи от ритуалите за красота. Те имат една малка и непреходна тайна, която обяснява защо за толкова популярни. Всъщност, въпреки някак по-скромния си статут, балсамите са огромен и силен съперник на класическото червило. Има една конкретна причина за това. За балсамче за устни винаги има време. Точно затова всяка дама го носи в чантата си и е един от най-популярните обитатели на дамското работно бюро. И докато червилото изисква доста повече прецизност, внимание и поне един завършителен поглед в огледалото, балсамът за устни няма претенции за нищо такова. Той на пръв поглед съществува, за да може светкавично да облекчи напуканите устни. В действителност обаче всяко нанасяне е няколко секунди грижа за себе си.Затова и балсамът като козметичен продукт има емблематична стойност за жените. Дори когато нямаме време да спрем, за да помислим за всичката работа, която ни очаква, а да не говорим да си отделим някоя напрегнат минута, балсамчето съвсем непретенциозно ни успокоява. Това става, понеже жените в един момент изграждат същински рефлекс да посегнат към малката опаковка, да отворят капачката и да нанесат на устните си сладкия еликсир. И е факт, че в тези ценни секунди успяваме съвсем несъзнателно да си поемем дъх и да съберем сили да се справим всяка тежест.

 

Български балсам за устни

Ако търсите с какво да допълните подаръчния комплект, който почти сте съчетали, балсамът за устни наистина е добра идея. Той може да Ви изглежда някак малък и непретенциозен, но истината е, че неговата сила се крие точно в незабележимата му същност. Балсамчето е скритото и често неосъзнато вдъхновение на жената да пребори всеки един проблем, като просто спре за секунда и помисли без напрежение. Моментите, в които се протягаме към балсамчето, всъщност са междинната спирка между задълбочените размишления по същество и признаването на нуждата да се погрижим за себе си. И много често, с щракването на капачката се появява и търсената идея, с която да умилостивим тежкия ден.

 

Вижте и другите ни продукти за грижа за лицето. Въобще, думата ‘грижа’ тук е ключова. Осъзнат или не, всеки един жест на ласка към самите себе си е най-градивния елемент от всеки предизвикателен ден.

5,00 лв. 4,25 лв.
Базова цена: 4,25 лв.
Моля, изберете: