ЧАНОВЕ
Запази Българското! Виж повече

Mагазин за традиционни български сувенири в София - Top Gifts

Онлайн магазин за сувенири

 

TopGifts е магазин за български сувенири и подаръци. Той разполага с онлайн магазин за сувенири с великолепно разнообразие от ръчно изработени артикули от България. Те включват предмети от дърво, керамика и мед, дърворезба, икони и дори луксозни реплики на съкровищата по нашите земи. Също така, TopGifts предлага богат избор от българска натурална козметика и традиционни български храни.

 

Магазин за сувенири в София

 

Посетете и магазина на TopGifts в град София на адрес бул. “Витоша” 28. Консултатнтите с удоволствие ще Ви помогнат в избора на най-подходящия сувенир. Без значение дали обмисляте начин да освежите интериора си или търсите подарък, в магазина ще разгледате спокойно и ще получите опитно мнение. TopGifts има оригинална идея и решение за абсолютно всеки повод и то на достъпна цена. На място ще се убедите в безупречното качество на сувенирите и ще се насладите на народния дух, който носят.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ

 Български сувенири от дърво

 

Категория Сувенири от дърво и естествени материали дава чудесни идеи за ръчно изработени подаръци, като кутии за бижута, кукли в национални носии и предмети с пирография. Там ще откриете и оригинални аксесоари в народен стил за поводи като сватби, кръщенета и др. Българските сувенири от дърво са с фина изработка според българските традиции. Сред тях ще намерите чудесни идеи за подаръци, чрез които да запазите усещането за народност.

 

Български сувенири от мед

 

В категория Сувенири от мед има автентични и напълно функционални аксесоари за различни български напитки. Такива са например комплектите за ракия и тубусите за вино. Категорията предлага също и медни сервизи за кафе. Те са оригинални подаръци за семейства, тъй като могат да се използват от много хора. Всички артикули са ръчно ковани от даровити български майстори.

 

Сувенири от дърворезба

 

TopGifts предлага и прекрасни сувенири от дърворезба. Дърворезбата е занаят с вековни традиции в България, които и до днес са се запазили. Дърворезбованите предмети са подаходящ подарък за нов дом, тъй като дървото е силно застъпен елемент в българските жилища. То носи несравнимо усещане за топлина, а паната за стена са аксесоар, който внася семеен уют. Майсторските сувенири от дърворезба, които TopGifts подбира за Вас имат безкомпромисно качество и дълъг живот.

 

Сувенири от арт керамика

 

Сувенирите от арт керамика са отличен начин да декорирате дома си със свежи цветове и интересни форми. В тази категория ще откриете чаши, купи, захарници и други аксесоари за маса. Също така, там ще намерите и оригинални идеи за декорация с естетическа цел, за която ще Ви помогнат предмети като вази, свещници и стенни часовници. Предметите от арт керамика също са 100% ръчно изработени. Те са лесен начин да обновите дома си с цветен мотив. Дизайнът на тези артикули е наистина впечатляващ, с огромно разнообразие от форми и очарователни изображения.

 

Качествена троянска керамика

 

Троянската керамика заема съществено място сред керамичните сувенири на TopGifts. При нея ще се радвате на прекрасни шарки и фолклорни мотиви, създадени от българските грънчари по стари и утвърдени традиции. Тези предмети са подходящи за оборудване на механи и помещения в битов стил. Имайте предвид, че от TopGifts можете да пазарувате и на едро. Троянската керамика предлага пълен асортимент аксесоари за маса, от съдове за готвене, като гювечи, до посуда за сервиране и хранене, като супници, чинии, купи и много други. TopGifts ще Ви предостави избор дори от най-малките детайли, като солници и бурканчета за подправки, които да придадат истински народен чар на Вашата трапеза.

 

Българска натурална козметика

 

Онлайн магазинът на TopGifts предлага огромен избор от висококачествена българска козметика на достъпни цени. Подбраните продукти са с натурален състав и щадящи формули. Сред козметичните решения можете да намерите всичко необходимо за грижа за косата, лицето и тялото. Налични са продукти със съставки с утвърдена ефективност, като розова вода, розово масло, хума, арганово масло, кератин и други. Високото качество на козметиката и фактът, че поколения наред от българските жени я предпочитат, я прави чудесен избор за подарък, с който ще зарадвате жената до себе си.

 

Българска козметика за лице и тяло

 

Козметиката за лице, която TopGifts предлага, помага на естествената Ви красота да разцъфне. Вложената розова вода има ненадминат подмладяващ ефект. Това се дължи на чудесните ѝ хидратиращи свойства, които изглаждат бръчките и спират процесите на стареене. В онлайн магазина ще откриете и висококачествена козметика за тяло, която ще Ви вдъхнови да поддържате красивата си фигура. Продуктите за тяло също са обогатени с розови екстракти, които не само изглаждат кожата, но и оставят прелестен и дълготраен аромат.

 

Натурална козметика за коса

 

С предложенията от онлайн магазина на TopGifts ще се радвате на естествената хубост на косата си. Продуктите за грижа за косата съдържат важни съставки, които я защитават от изтощаване. Натуралната розова вода и био аргановото масло омекотяват косата и предпазват от косопад. Кератинът от своя страна неутрализира вредата от ежедневната стилизация с различни фиксиращи продукти или термично третиране. Натуралната българска козметика има предложения за Вашия тип коса и за Вашите конкретни нужди. Дори не подозирате колко е красива косата Ви, докато не се погрижите за нея качествено. Тя ще Ви се отблагодари със зашеметяващ обем и сияен блясък, за които всички мечтаят.

 

TopGifts Ви дава възможност да изберете най-подходящите подаръци и сувенири, с които да зарадвате любимите си хора и да направите добро впечатление при всеки повод. Разгледайте идеите за традиционно български сувенири, с които ще възродите народния дух. Фолклорните мотиви и красивите народни шарки ще разкрасят дома Ви и ще очароват хората, за които търсите оригинален подарък. Ако имате нужда да поръчате големи количества, TopGifts е насреща и за продажби на сувенири на едро. Заповядайте и в магазина на адрес гр. София, бул. “Витоша” 28, за да разгледате на място и да се посъветвате с консултантите за най-правилен избор.

Статии
Великденска украса: как да декорираме дома

Наближаването на Великден създава не просто празнично, а истинско пролетно настроение. На всички ни се иска да поканим това усещане и в домовете си. Затова днес ще обсъдим как да се настроим за празника и каква великденска украса да подготвим.

Прочети още
Подаръци за майка

Майката е един от най-близките хора. Връзката с нея означава, че тя ни познава чудесно и винаги знае от какво имаме нужда. Когато обаче тя има празник, за нас се оказва трудно да решим как да я зарадваме. Днес ще Ви помогнем да изберете най-милия подарък, с който да изразите своята признателност и ѝ припомните колко държите на нея.

Прочети още