Козметичен сапун Роза Натурал

Български сапун с роза

Този български сапун, обогатен с натурален екстракт от роза има чудесни козметични качества. Сапунът ще почисти кожата Ви по възможно най-деликатния начин. Той е подходящ за всички типове кожа, като се отразява отлично и на чувствителната. Сапунът има нежен и чувствен аромат на маслодайна роза. Той е същински подарък за сетивата. Създава мека и приятна пяна, която отстранява замърсяванията и оставя несравнимо усещане за свежест. След него кожата диша свободно и остава почистена и ароматизирана. Действително, уханието на този сапун се задържа и носи добро настроение след употреба.

 

Хидратиращ сапун

Натуралната българска козметика предлага чудесна гама от продукти за красота и козметична грижа. Сред тях са и продуктите за тяло, които поддържат кожата мека и здрава. От първостепенна важност при ежедневния душ е да използваме сапун, който няма да изсуши прекомерно кожата ни. Повечето сапуни правят точно обратното и по този начин предизвикват раздразнения и дискомфорт. Натуралните съставки на този продукт обаче хидратират и подхранват отлично. След измиване няма да усещате сухота и опъване, нито ще забелязвате лющене. Напротив, той успокоява моментлно и доставя необходимите подхранващи вещества на кожата, за да я остави в най-добрия ѝ вид.

 

Българска козметика на достъпна цена

В онлайн магазина на TopGifts ще намерите всичко необходимо от света на козметичните продукти, с което да обгрижите тялото, лицето и косата си. В категория Грижа за тялото сме Ви подбрали благоуханен букет от български козметични продукти с роза, които носят лятна сладост и усещане за свобода на сетивата. Важно е да отбележим, че освен качествени, тези продукти са и на отлична цена. Българската козметика с натурални екстракти е изгоден и ефективен начин да съхраните младостта на кожата си с вълшебствата, които родната природа ни дава. Затова разгледайте и другите ни предложения и не забравяйте скоро да се върнете отново, тъй като редовно обновяваме асортимента с качествена и достъпна козметика, с която да подхраним легендарната красота на българската жена.

4,50 лв. 3,82 лв.
Базова цена: 3,82 лв.
Моля, изберете: