Чаша за мляко

Уважаеми клиенти, обръщаме внимание, че този продукт е наличен в различни цветове. За да направите поръчка е нужно да изберете желания от Вас нюанс от падащото меню вдясно. Не забравяйте, че извършваме и търговия с троянска керамика на едро.

 

Чаша за мляко от троянска керамика

Чашите за мляко от троянска керамика са традиционен елемент за Вашата трапеза. Те са подходящи и за интериора на заведения в битов стил. Това, което ги прави отличен избор за ресторанти и механи, е тяхната изключителна издръжливост. С тези артикули няма да имате притеснение по отношение на устойчивост. Можете да ги използвате за високата натовареност в различни заведения. Напълно подходящи са за миялна машина и микровълнова фурна. Това означава, че няма да променят цвета и характерния си блясък. Битовите чаши за мляко можете да използвате при поднасяне на закуска. Те са досетлив детайл, който ще придаде още по-автентичен вид на вкусните български гозби. Представете си как поднасяте пълна купа топли мекици на малчуганите, заедно с чаша прясно мляко. Това е силата на традиционната българска кухня, която ни напомня вкусовете от детството.

 

Традиционни чаши за мляко

Традиционните чаши за мляко имат симпатична заоблена форма и удобна дръжка за стабилен захват, а гърлото им е леко извито. Керамиката, от която са изработени, има високо качество. Както знаем, това е най-подходящият материал за подобни изделия, тъй като е напълно безвреден за здравето. Освен това, керамиката запазва топлината на течността по-дълго. Традиционните чаши имат характерни шарки, разпространени в нашия фолклор. Можете да изберете цветовата гама, която най-много Ви допада и подхожда на интериора Ви.

 

Освен битови чаши за мляко от троянска керамика, онлайн магазинът на TopGifts предлага голям набор от артикули в народен стил. Те включват чинии, купи и аксесоари, с които да придадете автентичен вид на трапезата си и ястията Ви да станат още по-апетитни. Предметите в категория Троянска керамика са изработени 100% ръчно в България.

11,00 лв. 9,35 лв.
Базова цена: 9,35 лв.
Моля, изберете: