Чаша за чай

Скъпи клиенти, тези чаши се предлагат в различни цветове. Моля, вижте наличните разцветки от падащото меню вдясно от този текст. Направете своя избор и посочете колко броя искате да закупите. След това добавете продуктите в своята количка.

 

Екипът на TopGifts Ви съобщава, че можете да пазарувате на едро и дребно. С нашите артикули ще оборудвате своето заведение с висококачествени продукти и то на достъпна цена. Не се колебайте да отправите своите въпроси към нас. Ние с удоволствие ще Ви отговорим и ще се постараем да Ви помогнем с избора. Желаем Ви приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

 

Битова чаша за чай

Чашите за чай от троянска керамика са един лесен и оригинален начин да въведем в дома и ежедневието си позабравеното очарование на фолклора. Народните мотиви със своите красиви шарки и заоблени форми са един свеж начин да започнем деня си. Сутрешният чай, особено от ръчно събирани билки, най-добре подхожда на тези ръчно изработени битови чаши. Те са дело на сръчни български занаятчии, които с таланта си спомагат за запазването на фолклора и отстояват неговото значимо място в съвременния ни живот.

 

Чаша с народни мотиви

Тези чаши са изработени 100% ръчно. Те са направени в духа на българските занаятчийски повели и това си личи както по шарките, така и по качеството им. Чашите са украсени ръчно с форми като спуски и стечени капки, които са силно застъпени в троянската керамика. Над ярките цветове има нанесена глазура за още по красив завършек, но и за по-голяма здравина. Затова и чашите са много подходящи за заведения като механи и ресторанти, където ще бъдат използвани интензивно. Те са устойчиви и не променят цветовете си, като дори са подходящи за миялна машина и микровълнова фурна.

 

Нашата категория Троянска керамика предлага огромно разнообразие от артикули в битов стил. Разгледайте всичките ни керамични съдове с народни мотиви и изберете тези, които най-добре ще подхождат на Вашия интериор. Не забравяйте, че можете да пазарувате и на едро.

8,00 лв. 6,80 лв.
Базова цена: 6,80 лв.
Моля, изберете: