Халба

Уважаеми клиенти, този продукт се предлага в различни цветове. Моля, изберете предпочитания от Вас цвят от падащото меню вдясно.

 

Имайте предвид, че приемаме поръчки на едро. Тук можете да намерите пълен асортимент от артикули за маса за Вашето заведение.

 

Керамична халба

Тази керамична халба е оригинален артикул с битов мотив. Тя е чудесен избор за механи и други заведения в народен стил. Керамичната халба от троянска керамика е ръчно изработена, което прави всеки един артикул уникален, а шарките по него ⎼ неповторими. Тази интересна халба е перфектно допълнение към подредбата на трапезата в битов стил. Тя стои стабилно и формата ѝ на пресечен конус не позволява разливане или обръщане. Продуктът има здрава и удобна дръжка, а покритието му е гладко и полирано, което освен за красота служи и за по-лесно почистване. Тази керамична халба има тежко присъствие на масата и действително е завършителният елемент към приборите и съдовете във всяко заведение в български битов стил.

 

Битова керамика за маса

Троянската керамика, която ще откриете в онлайн магазина на TopGifts е 100% ръчно изработена от български майстори. Нейното качество е отлично, което е първостепенен критерий при избор на съдове и аксесоари. Разбира се, става дума за качество по отношение както на издръжливост, така и на естетика. Троянската керамика, която предлагаме, по своята здравина отговаря на нуждите на заведенията с тяхната натовареност. Тя е издръжлива и всеки един артикул ще Ви служи дълго без проблеми. Също така, нейната изработка е прецизна и фина, което прави съдовете представителни. Можете да изберете всички елементи за българската трапеза, които са Ви необходими, от асортимента на нашия онлайн магазин. Сред наличните продукти ще намерите чинии, чаши, купички в народен стил и още много други. Разгледайте категория Троянска керамика, за да се вдъхновите и да направите най-правилният избор по отношение на подредбата на трапезата в дома или заведението Ви.

11,00 лв. 9,35 лв.
Базова цена: 9,35 лв.
Моля, изберете: