Пано от дърворезба "Александър Невски"

Дърворезба “Александър Невски”

Това пано от дърворезба “Александър Невски” изобразява един от историческите символи на столицата, а именно храм-паметникът. Диаметърът на паното е 30 см. Този предмет е чудесен сувенир за спомен от посещението в град София, тъй като този културен обект е една от най-съществените му емблеми. Сувенирът е висококачествен, а изработката ⎼ изключително прецизна. Авторът на този сувенир, както и на всички останали в категорията, е български майстор-дърворезбар.

 

Пано за стена “Александър Невски”

Паната за стена са подходящ подарък при различни поводи и ситуации. Една от тях е, когато избирате подарък за чужденец. В случая на паното “Александър Невски”, това е идеален предмет за хора от чужбина, тъй като надписът е на латиница. С други думи, този сувенир изначално е предназначен за чужденци. Не се колебайте да се спрете на дърворезба за подарък в този случай. Чужденците се интересуват българските занаяти и високо ценят ръчно изработените подаръци.

 

Подаръци от българска дърворезба

Българската дърворезба е занаят с вековни традиции. Тя се цени не само в България, но и по света. Високото качество на сувенирите от дърворезба гарантира, че те на практика никога няма да променят вида, формата или цвета си. Те са оригинален подарък за хора, които се интересуват от културното ни наследство. Аксесоарите от дърворезба са идеални не само за дома, но и за офиси и други помещения, тъй като са представителни и елегантни.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите идеи за сувенири от дърворезба, които онлайн магазинът на TopGifts предлага.

49,00 лв.
Базова цена: 49,00 лв.
Моля, изберете: