Бежова битова покривка

Скъпи клиенти,

Този продукт се предлага в над 10 размера. За да видите цените за отделните размери, моля да използвате падащото меню. То се намира вдясно от този текст. Изберете размер и вижте неговата цена. Посочете колко броя искате да поръчате и ги добавете към количката си. Ние от TopGifts държим на разнообразието и се надяваме да намерите необходимия размер.

 

Тези покривки са перфектен избор при обзавеждане на механи и други заведения с народни мотиви в интериора. За дома също са чудесна идея. Затова искаме да отбележим, че можете да пазарувате на едро и дребно. Ако имате въпроси, обърнете се към нас.

 

Бежова покривка с фолклорни мотиви

Бежовата покривка с народни елементи ще направи Вашата трапеза уютна и гостоприемна. В състава ѝ влиза единствено 100% висококачествен акрил. Шарките на шевицата на тази покривка няма да избледнеят. Те ще се запазят независимо от постоянното изпиране и интензивната употреба, която е характерна за заведенията. Покривките са меки и уютни. Те създават комфорт, който приканва гостите да опитат българските кулинарни изкушения. Всяко едно традиционно ястие заслужава да бъде поднесено по подобаващ начин. Бежовата покривка с нейните меки и ненатрапчиви цветове създава комфортна и спокойна атмосфера, в която да се насладите на любимите гозби. Покривката се съчетава чудесно с произведенията на българските занаяти, като например керамичните съдове и прибори. Също така, тя допълва естествените материали, които присъстват в нашенския битов интериор, като например мед и дърво.

 

Изгодни покривки за механа

Механата е помещението, което пази българската народност, като приобщава гостите чрез трапезата. В днешно време този уют срещаме най-често в заведенията с битови мотиви, които свързваме с хубава народна музика, уханието на традиционната кухня и сърдечно изреченото “Наздраве”. Именно затова собствениците на заведения няма как да пропуснат да обогатят интериора с битови покривки, които да внесат още повече топлина и приветливост. С продуктите на TopGifts, които можете да закупите на едро и дребно, можете да постигнете това на изгодна цена. Вижте и останалите артикули в категория Битови покривки, където ще намерите богата гама от покривки в различни цветове и размери, от които да изберете най-подходящите за Вас.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: