Бяла битова покривка

Уважаеми клиенти на TopGifts,

Тази покривка се предлага в 15 различни размера. Моля, използвайте падащото меню, което е разположено вдясно от текста. Изберете размер и ще видите неговата цена. След като посочите размера, който Ви е необходим, не забравяйте да посочите и броя на артикулите, които желаете да поръчате. Накрая ги добавете в количката си.

 

Екипът на TopGifts желае да Ви напомни, че можете да закупите покривки на едро и дребно от нашия онлайн магазин. Те са чудесно решение за ресторанти в български традиционен стил. Ако имате въпроси, ние сме на Ваше разположение с информация и препоръки. Желаем Ви приятно пазаруване!

 

Традиционна бяла покривка

Бялата покривка носи вековна символика в българския бит. Тя се използва за най-хубавите празници и тържества, като сватби, кръщенета и други любими поводи да сме с близките си хора. Бялата покривка с червена шевица е символ на благоденствие и здраве, а гозбите, сервирани на нея, са благословени с топлина и сладост. Материалът на покривката е 100% акрил. Това означава, че е лесна за поддръжка. Цвеовете ѝ са устойчиви. Те не се изменят при непрестанна употреба и постоянно пране. Покривката не променя и формата си. Тя ще Ви служи дълго и на нея ще посрещате безброй любими гости. Покривката създава неповторимо усещане за уют и гостоприемство. Тя е най-правилният избор, когато чакате гости отдалече или чужденци. Така ще им покажете красотата на българската народност, която живее чрез фолклорните мотиви и вечните рецепти.

 

Покривка на добра цена

Както споменахме, тези покривки са с перфектно качество и безкомпромисна здравина. Това ги прави подходящи за обзавеждане на различни заведения и хотели в народен стил. Никоя механа няма да изглежда завършена без народна покривка, на която да сервирате българските гозби. Покривката с лекота устоява на изпитанията на интензивната употреба в професионални условия. Заради белия си цвят, тя лесно се съчетава с всички останали детайли от помещенията с битов интериор. С тази покривка ще създадете уют и добро настроение, което ще подобри и апетита на гостите Ви.

 

Ако искате да видите покривки в още цветове, посетете категорията ни Битови покривки, където ще намерите голямо разнообразие от модели, размери и разцветки.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: