Червена битова покривка

Уважаеми клиенти,

Моля да обърнете внимание на факта, че тази червена покривка се предлага в 15 размера. Изберете размер от падащото меню, разположено вдясно от този текст. Тогава ще видите съответната цена. След това посочете броя на продуктите, които искате да поръчате.

 

Уведомяваме Ви, че TopGifts предлага битови покривки на едро и дребно на отлични цени за ресторанти, механи, хотели и други заведения. Свържете се с нас, ако имате въпроси. Нашият екип Ви пожелава приятно пазаруване!

 

Червена покривка в народен стил

Червената покривка е идеален избор, когато искате да придадете народен облик на дадено помещение. Този цвят е символ на сила и енергия. В кухнята и трапезарията, той засилва апетита и създава добро настроение. В българския фолклор, червеното е нюансът на храбростта и живота, като присъства в множество обреди и ритуали. Покривката има ивици в стила на българската шевица в други характерни за бита разцветки, а именно бяло, зелено и жълто. Тя е подходяща за събирания от семеен характер. На празничната трапеза приобщава близките хора, дори и тези, които идват отдалече. Създава уют, тъй като напомня за огнището и аромата на бабините гозби.

 

Покривка за механа

Тази битова покривка е предпочитан артикул за механи и ресторанти, понеже допълва традиционния интериор. Тя е висококачествен продукт. Материалът ѝ е 100% акрил. Произведена е в България във фабрика с дългогодишни традиции. Важно е да отбележим, че покривката е добър избор за заведения, понеже е много здрава и издръжлива. Ежедневната употреба и постоянното пране по никакъв начин няма да ѝ навредят. Цветовете ще се запазят, както и формата. Краищата няма да се разнищят и повърхността ѝ ще остане равна и гладка. Покривката има много лена поддръжка. Качеството и цената ѝ я правят перфектна за народни заведения.

 

В категория Сувенири ще намерите още битови покривки в различни цветове. Изберете най-подходящия или съчетайте различни нюанси за разнообразие и според повода.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: