Кръгла битова покривка

Скъпи клиенти,

Екипът на TopGifts Ви информира, че тази покривка е налична в няколко цвята. Можете да видите наличните разцветки от падащото меню вдясно и да направите своя избор. Не забравяйте да отбележите и колко броя искате да закупите и да добавите продуктите в количката си.

 

Тези покривки са отличен избор за обзавеждане на заведения и хотели в народен стил. Можете да закупите покривки на едро и дребно на отлични цени. Ако имате въпроси, ние сме насреща да Ви съдействаме.

 

РАЗМЕР: 150 см в диаметър

 

Кръгла народна покривка

Тази покривка е подходяща за кръгла маса. Тя има диаметър от 150 см. Изработена е от 100% висококачествен акрил. Фолклорните мотиви я правят подходяща за механи и заведения с народен интериор. Тя е също и чудесно решение, когато искате да придадете на дома си автентичен български стил. Ярките шарки и мотивите на шевица създават неподправен уют и усещане за топлината на българската къща. Неслучайно българите се славят с гостоприемство, а трапезата е мястото, където настаняваме гостите си, особено тези отдалече, които дълго са пътували, за да бъдат с нас. Затова тази покривка ще създаде приятна атмосфера, когато посрещате свои близки хора, както и гости от чужбина. Тя дава точна представа за бита на българите и моментално преобразява масата в място за сладки приказки и топли спомени.

 

Традиционна покривка за маса

Традиционните покриви са абсолютно задължителни за заведенията с фолклорен интериор. Те са здрави и издръжливи. Цветовете им са устойчиви и дълготрайни. Те се запазват непокътнати при постоянното пране и гладене, характерно за текстила в заведенията. Шарките им са ярки и красиви, а топлите цветове подобряват както настроението, така и апетита. Тези покривки са чудесно допълнение към прекрасните български вкусове, които опитваме на бабината маса. Съчетават се най-добре с хубаво българско вино и топли гозби по любими рецепти от детството. Освен кръгли, при нас ще намерите и битови покривки в други форми и размери, от които можете да избирате.

65,00 лв. 55,25 лв.
Базова цена: 55,25 лв.
Моля, изберете: