Оранжева битова покривка

Уважаеми клиенти,

Обръщаме внимание, че покривката е налична в над 10 различни размера. Необходимо е да изберете размер от падащото меню, за да видите неговата цена. След като направите своя избор, посочете и броя на покривките, които искате да закупите, и ги добавете в количката.

 

TopGifts с радост Ви съобщава, че можете да пазарувате от нашия онлайн магазин  на едро и дребно. И в двата случая ще обновите своя дом или ресторант на изгодна цена. Ако имате въпроси, обърнете се към нашия екип и ние ще Ви отговорим възможно най-бързо и изчерпателно. Приятно пазаруване!

 

Оранжева традиционна покривка

Тази традиционна покривка в оранжев цвят е изработена от 100% висококачествен акрил. Тя е подходяща както за домашни условия, така и за заведения. Нейната здравина гарантира, че няма да имате никакви проблеми при постоянно пране и интензивна употреба. Ярките цветове, които са вдъхновени изцяло от народното творчество, няма да избледнеят или да се изменят. Покривката ще се запази в първоначалния си вид на очарователен слънчев акцент във Вашия интериор. Оранжевият цвят е много подходящ за трапезария, тъй като подобрява апетита и създава бодро настроение. По този начин Вие и Вашите гости ще се храните в приятна и весела обстановка. Цветовете на шевицата по протежение на покривката лесно ще се съчетаят с други фолклорни мотиви от даденото помещение. Със сигурност ще използвате този аксесоар с удовлетворение за дълго време.

 

Битова покривка на отлична цена

Онлайн магазинът на TopGifts предлага чудесна гама от битови покривки за маса. При нас ще намерите размера и разцветката, от които се нуждаете. Покривките са предпочитани от собственици и управители на заведения, понеже имат висока издръжливост и подхождат на народна обстановка. Нещо повече, никое битово помещение не би изглеждало завършено без народна покривка. Ако желаете да разгледате още цветове, посетете категория Битови покривки. Там ще намерите различни продукти, с които да направите трапезата още по-уютна на достъпна цена.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: