Синя битова покривка

Скъпи клиенти на Онлайн магазина на TopGifts,

Нашият екип напомня, че тази синя битова покривка се продава в различни размери, от които можете да изберете. Вижте наличните опции от падащото меню, разположено вдясно от този текст. Посочете размер и ще видите неговата цена. След това изберете броя на покривките, които желаете да закупите.

 

От нас можете да закупите битови покривки на едро и дребно за заведения или за дома на отлични цени. Ако имате въпроси, свържете се с нас. Ние ще Ви отговорим възможно най-бързо и изчерпателно.

 

Народна покривка в синьо

Народните покривки в син цвят са предпочитани за заведения в битов стил. Тъй като те имат фолклорни мотиви, няма как да не споменем значението на синия цвят в българските традиции. Синия цвят символизира свобода, тъй като е свързан с небето и водата. Това е шарката на спокойствието и равновесието, на хармонията между човек и място. Затова синята покривка ще внесе баланс във Вашия дом. На семейната трапеза, на която близките хора се събират, тя ще даде добра енергия в общуването. Наситеният ѝ нюанс ще накара вкусните ястия да изпъкнат, а масата с лекота ще се превърне в центъра на дома. Покривката ще укроти буйните духове и ще даде смирение в семейната среда.

 

Български фолклорни покривки

Фолклорните покривки, които ще намерите на нашия сайт, имат високо качество. Те са издръжливи на постоянно пране. Затова са подходящи за заведения, хотели и домашни механи, при които ежедневно ще се използват. Те са съвсем лесни за поддръжка. Не се разнищват по краищата и не променят формата и цветовете си. Направени са от 100% акрил и са произведени в българска фабрика. Платът е мек и комфортен. Тези артикули ще въведат уютна народна атмосфера в помещението. Можете да изберете еднакви покривки за всяка маса в ресторанта или да съчетаете различни разцветки в отделните зони. Вижте и другите битови покривки.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: