Зелена битова покривка

Скъпи клиенти,

Уведомяваме Ви, че зелената покривка се предлага в 15 различни размера. Изберете размер от падащото меню, което ще видите вдясно. Така ще видите и съответната цена. Не забравяйте да упоменете и броя на покривките, които искате да купите.

 

Специално за заведения, хотели и различни събития, TopGifts предлага битови покривки на едро и дребно на отлична цена. Изберете артикулите, които най-добре ще паснат на интериора и създайте автентична атмосфера.

 

Зелена народна покривка

Зелената покривка в народен стил е задължителен елемент от любимата семейна трапеза. Изработена е от 100% акрил и е произведена в България във фабрика с голям опит и дълга история. Покривката е с устойчиви цветове. Те няма да се изменят при интензивна употреба и често изпиране. Освен това, тя не задържа петна и е наистина лесна за поддръжка. Зеленият цвят е съчетан с красиви детайли в жълто и червено, с които чудесно си подхожда. Зеленото е символ на природата, с която българите се гордеем. Той излъчва спокойствие и надежда за плодородие и благоденствие. Пасва на топлината на семейната среда и създава усещане за гостоприемство и уют.

 

Покривки за заведение в народен стил

Покривките в народен стил са перфектни за традиционни заведения, за вили и механи. Те допълват битовия интериор и му придават завършеност. Всички традиционни гозби са още по-вкусни, когато са поднесени по подобаващ начин. Покривката се съчетава идеално и с битови съдове и дървени аксесоари. Предпочитан артикул е за ресторанти, тъй като е издръжлива и интензивната употреба не променя вида ѝ по никакъв начин. Поддържа се лесно по съвсем стандартен начин. Не се разнищва в краищата и няма поява на бримки. Стои стилно и естествено на масата, като не прозира. Продава автентично усещане с народните си шарки.

 

Можете да изберете различни цветове, с които да разнообразите помещението или събитието си. Вижте всички налични предложения в категория Сувенири.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: