Битови салфетки

Уважаеми клиенти, салфетките от плат с български мотиви се предлагат в различни цветове. Вижте ги и изберет от падащото меню вдясно от този текст. Ние държим да Ви предложим отлично разнообразие, за да създадете уюта, който домът или механата Ви заслужава. Размерът на една кърпа е 30х30 см и посочената цена е за един брой.

 

Битови салфетки от плат

Битовите салфетки от плат са многофункционални аксесоари за маса. Предлагаме такива с български мотиви. Те връщат уюта на фолклора и топлината на традициите в съвременния дом. Артикулите са качествени и издръжливи. Основните им характеристики са:

 

 

  • Състав: 100% акрил;
  • Размер: 30х30 см;
  • Устойчиви цветове;
  • Перфектна здравина;
  • Голям избор от цветове.

 

Кърпи за маса за механа

Кърпите за маса са идеален избор за механи и други битови заведения. Те са многофункционални и сами можете да определите как да ги използвате. Можете да им дадете изцяло естетична функция и да ги поставяте пред всеки от гостите. Можете също да ги използвате, за да определите броя на хората, които могат да се съберат на една маса. Те ще придадат народен чар на обстановката и същевременно ще предпазят масата и покривката, за да удължат живота им. Тези кърпи от плат са здрави и ще Ви служат дълго време. Издържат на постоянно пране, като не изтъняват и не се разнищват, а цветовете им не се изменят и не пускат. Това ги прави практично решение за заведения и хотели в народен стил, тъй като поддръжката е съвсем лесна.

 

Фолклорни салфетки

Фолклорните салфетки от плат можете да използвате ежедневно или по различни поводи. Наближаването на семейните празници ни вдъхновява да потърсим начин да внесем традициите у дома. Всички членове на семейството ще останат приятно изненадани, ако ги посрещнете в такава обстановка. Можете да подберете цвета, който отговаря най-точно на интериора, да го съчетаете с мебелите или да се постараете да се открои. Предлагаме ги в червено, оранжево, бяло, синьо, бежово и зелено, все цветове, характерни за нашия фолклор.

 

Ако обзавеждате ново заведение или искате да освежите настоящия вид, тези артикули са изгодно и практично решение. TopGifts извършва продажби на едро и дребно. Салфетките от плат с български мотиви се съчетават най-добре с битовите покривки. Разгледайте и тях!

5,50 лв. 4,67 лв.
Базова цена: 4,67 лв.
Моля, изберете: