Лосион за тяло Бяла Роза - 200ml

Изчерпана наличност!


Лосион бяла роза и нашепване за нежност

Този нежен и деликатен лосион за тяло е готов да поглези кожата Ви и да я преобрази по неузнаваем начин. Неговите хидратиращи свойства се усещат в продължение на 24 часа, през които нежността и усещането за гладък разкош обгръщат цялото Ви тяло. Лосионът за тяло Бяла роза е кулминацията на желанието на българската природа да разнежи сетивата Ви с благоуханни ласки на лятна наслада. Този лосион не просто попива в кожата. Той сякаш се разтваря във въздуха и се носи край Вас като полъх от тайна розова градина. Ако и Вие търсите кътче феерия сред градската суета, лосионът с бяла роза ще приюти сетивата Ви в своя очарователен свят.

 

Хидратиращ лосион с био розова вода

Хидратацията е най-ефективният начин да поддържаме кожата си гладка и да я подмладяваме. Когато отделяме време обаче, искаме да постигнем видими резултати и то бързо. Лосион за тяло с бяла роза овлажнява и омекотява кожата в дълбочина благодарение на 100% органичната розова вода, която съдържа. Тя моментално възстановява кожата, а уханието ѝ е смайващо. Освен, това лосионът е обогатен с екстракт от черен хайвер, който е богат на Омега-3 мастни киселини и придава кадифено усещане.

 

Натурална козметика за красота и здраве

Натуралната козметика е най-здравословният и природосъобразен начин да се грижите за себе си. Българската земя дава прекрасни растения и масла, които подхранват кожата и радват сетивата. Затова и българската козметика е богата на чудесни продукти за грижа и подхранване. Разгледайте и останалите предложения на TopGifts в категория Грижа за тялото, сред които ще откриете най-добрия и подходящ начин да разкрасите кожата си, според нейния тип и индивидуалните ѝ нужди. Онлайн магазинът предлага огромна гама от продукти с натурални съставки, които светкавично ще преобразят кожата Ви и ще Ви вдъхновят да полагате по-големи грижи за себе си въпреки ангажиментите и ежедневието.

7,00 лв. 5,95 лв.
Базова цена: 5,95 лв.
Моля, изберете: