Body butter крем Роза натурал

Бутер за тяло

Бутерът за тяло представлява крем с гъста и богата формула, чиито подхранващи свойства са много по-мощни, отколкото при обикновените кремове. Бутер за тяло Роза натурал е точно това: продукт за изключително силна хидратация, който помага на кожата да възстанови и подсили защитните си функции. Бутерите за тяло превъзхождат стандартните кремове и лосиони и по друго свое качество, а именно дълготрайния аромат. Неповторимата консистенция на бутер за тяло Роза натурал оставя кожата гладка, нежна и благоуханна.

 

Бутер за тяло с розова вода

Хидратиращите качества на бутера за тяло се дължат най-вече на натуралната розова вода, която съдържа. Както е добре известно на поколения красиви българки, розовата вода има вълшебно действие върху кожата. Тя я тонизира и освежава, което създава младежки вид. Освен това, розовата вода забавя процеса на стареене на кожата и помага за естественото запълване на неравностите. При редовна употреба на качествени продукти с натурална розова вода, кожата е значително по-гладка и нежна. Прекрасният аромат на роза при този продукт е деликатен и ненатрапчив, но се задържа върху кожата за дълго. По този начин ще се радвате не само на красиво тяло, но и женствено и очарователно ухание.

 

Бутер за тяло за суха кожа

Сухата кожа е често срещан проблем с най-различни причинители. Действително има хора с много суха кожа и това е нейното естествено състояние. В този случай употребата на хидратиращи средства е техен редовен навик. В днешно време обаче сухотата, лющенето и усещането за опъване са често срещан проблем дори при хора, при които преди подобно състояние не се е наблюдавало. Това се дължи на редица фактори, свързани със средата. Замърсяването, вятъра и излагането на силно слънце изсушават кожата прекомерно. Козметиката за баня в днешно време често също е твърде агресивна и предизвиква раздразнение и дискомфорт. В тези случаи грижата с добра хидратация е задължителна. Бутерът за тяло неутрализира вредните причинители на сухота. Розовата вода, която продуктът съдържа, го прави подходящ и за прилагане след слънчеви изгаряния, тъй като тя успокоява и бързо възстановява кожата. Освен това, различните кожни раздразнения се повлияват благоприятно от противовъзпалителните свойства на розата.

 

Категория Грижа за тялото Ви предоставя огромно разнообразие от български натурални продукти, с които да запазите естествената си красота. Открийте най-подходящата козметика за своя тип кожа, според конкретните нужди и състояние. Ние от TopGifts внимателно подбираме продуктите, които Ви предлагаме, по високото качество на вложените съставки. Знаем, че и за Вас е важно да сте сигурни, че се разкрасявате по най-здравословния начин.

9,00 лв. 7,65 лв.
Базова цена: 7,65 лв.
Моля, изберете: