Body butter с арган и роза

Бутер за тяло с роза

Бутерите за тяло са иновативен продукт, който в напоследък стана доста популярен и в България. Това всъщност е напълно заслужено, тъй като козметичните им свойства надминават стандартните кремове за тяло по отношение на хидратация и моментален осезаем ефект. Това се дължи на гъстата консистенция на бутерите, които са по-плътни от кремовете. Те се разстилат по кожата, като създават луксозен и разкошен ефект, който се дължи на богатата им формула. Въпреки наситения състав, те не омазняват, тъй като попиват моментално и всички полезни вещества биват усвоени от кожата веднага.

 

Хубава кожа с арган и розово масло

Този продукт е богат на естествени масла от роза и арган. Подбрани са именно тези съставки, понеже имат изявено хидратиращо действие. Розовото масло спомага за бързото възстановяване на раздразнените или увредени участъци. То има и противовъзпалително действие. Аргановото масло от своя страна е подходящо за всички типове кожа, понеже не създава мазен слой след нанасяне. Вместо това, то попива бързо и веднага се заема с доставяне на полезни вещества и регенерация на структурно ниво.

 

Бутер за тяло за суха кожа

Бутерите за тяло са възможно най-ефективното решение при суха кожа. Както мнозина от нас знаят, сухата кожа е силно податлива на раздразнения и дискомфорт като опъване и сърбеж. Това е така, тъй като в този случай повърхностният слой на кожата не изпълнява на 100% бариерните си функции. В резултат наблюдаваме множество механични и химически дразнители, които хората с нормална кожа не забелязват, но които задълбочават неудобството при сухата кожа. Бутерите за тяло решават този проблем още при първото нанасяне, тъй като попиват в дълбочина, като подхранват и омекотяват дори най-сухите и раздразнени участъци.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни вълнуващи предложения за натурална козметика за грижа за тялото. Ние подбираме най-качествените български продукти за подхранване, с които да се радвате на гладка, стегната и свежа кожа.

8,00 лв. 6,80 лв.
Базова цена: 6,80 лв.
Моля, изберете: