Бъклици с шевица

Скъпи клиенти на TopGifts,

Моля, обърнете внимание, че тези бъклици с шевица от пирография са налични в няколко различни размера по отношение на своята вместимост. Използвайте падащото меню, което е разположено точно вдясно от този текст, за да посочите размера в литри, който желаете. По този начин ще видите и цената, която съответства на него. След това посочете колко броя бъклици искате да закупите и ги добавете в своята количка. Ако имате въпроси по отношение на пазаруването при нас, обърнете се към нашия екип.

 

С радост Ви съобщаваме, че тук можете да купите бъклици на едро и дребно. Това се отнася и за всички останали сувенири на нашия сайт. Цените ни винаги са изгодни и достъпни. Възползвайте се от покупка на сувенири на едро за своето събитие или при обзавеждане на заведение в традиционен стил. Поръчайте количеството, което Ви е нужно, без колебание!

 

Кумска бъклица

Тази бъклица е много подходяща за сватба. В народните сватбени обичаи, тя е наричана кумска бъклица. Традициите ѝ отреждат важно място на този ден. Бъклицата за кум е подарък от младоженеца към кръстника. Поднася се заедно с китка свеж здравец. Традицията повелява, че ако женихът пристигне при кума без бъклица, то сватба не трябва да има. Въпреки че в днешно време много от ритуалите не се спазват, този е останал любим на двойките и техните кръстници, защото създава добро, но и сериозно настроение, точно както подобава на сватба. Дървената бъклица се използва и по-късно по време на тържеството след венчавката. Тогава младоженците черпят кумовете с вино именно от този съд. Този момент е символ на подкрепата между младите семейства и надеждата за благоденствие и сладки дни. Точно затова бъклица за кума се избира внимателно. Тази е украсена богато с флорални мотиви в стила на българската шевица. Можете да изберете съд с вместимост от 50 мл до 1 л.

21,00 лв. 17,85 лв.
Базова цена: 17,85 лв.
Моля, изберете: