Пано от дърворезба "България"

Пано от дърворезба “България”

 

Това пано от дърворезба “България” изобразява пейзаж с къщи в характерния за периода на Възраждането архитектурен стил. То е подходящо главно за помещения в битов стил, но би изглеждало добре в почти всички български домове. Причината е, че дървото е често използван материал в българския интериор, както в миналото, така и в съвремието. Ако избирате подарък за чужденец, то това пано ще се хареса много, заради битовите си мотиви.

 

Пано от дърворезба за дома

Паната от дърворезба, които TopGifts предлага, са с отлично качество. Това означава, че ще стоят красиво и представително във всеки дом. Те придават елегантност и създават усещане за топлина и семеен уют. Пано от дърворезба можете да поставите например в дневната, където цялото семейство се събира. Те имат преднамерено силно присъствие и не остават незабелязани. Тези предмети са идеален начин да разнообразите интериора. Празните стени с нетърпение очакват своя аксесоар, който да освежи цялото помещение.

 

Българска дърворезба за сувенир

 

Сувенирите от дърворезба са предпочитани както за подарък, така и за собствен спомен от посещението на дадено място. Ако имате повод да зарадвате някого, не се колебайте да изберете именно предмет от дърворезба. Ръчната изработка е впечатляваща и ще направи чудесно впечатление. Това са подаръци, чрез които да се отличите и да покажете чудесен вкус. Подходящи са за сватби и кръщенета особено ако цялостната тема на събитието е битова или фолклорна. Чрез тези сувенири можете да бъдете сигурни, че не само правите хубав подарък, но и помагате за съхраняването на традициите в съвремието. По този начин претворявате завладяващия дух на миналото в модерен мотив.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни предложения в категория Дърворезба. Там ще откриете единствено 100% ръчно изработени предмети, чиято родина е България. Вдъхновете се да направите най-оригиналните подаръци и да зарадвате хората край себе си с автентични и красиви аксесоари и подаръци.

45,00 лв. 38,25 лв.
Базова цена: 38,25 лв.
Моля, изберете: