Бурканче за мед с лъжичка

Уважаеми клиенти, екипът на TopGifts иска да напомни, че от тези бурканчета са налични много различни цветове. Освен това, предлагаме и три различни размера (7 см, 9 см и 11 см височина), от които можете да избирате. Затова, моля да посочите желаните характеристика от падащото меню вдясно на този текст. След като изберете цвят и размер, ще видите и цената, която съответства на Вашите предпочитания. Не забравяйте да посочите и броя на продуктите, които искате да закупите, след което да ги добавите в количката. Желаем Ви приятно пазаруване!

 

Ако пазарувате за своя ресторант или хотел, имайте предвид, че TopGifts продава и на едро.

 

Бурканче с лъжичка

Това бурканче с лъжичка, сякаш излязло от българска народна приказка, само чака да подслади нечий топъл чай. Освен за мед, разбира се, то е съвсем подходящо и за захар, семена и смлени подправки. Има си удобно капаче, което запазва съдържанието от овлажняване и така съхранява аромата и вкуса. Има си и леко стеснено гърло, което му придава своеобразната приказна форма и въобще несравнимия чар. Най-вече, бурканчето си има лъжичка, с която са сродни души и постоянно си нашепват тайни за благоуханни билки и любими рецепти. Със своята форма, то има силует на коледарче, което чака за своята почерпка. Така че не ни остава нищо друго, освен да му дадем нещо сладичко, от което след това с любов ще загребваме с лъжичката.

 

Бурканче за мед от троянска керамика

Троянската керамика предлага цяла съкровищница от съдове, сувенири и всякакви украшения за нашия уютен дом и още по-уютната трапеза. Ние от TopGifts не спираме да подбираме най-впечатляващите бисери от тази съкровищница и да Ви ги показваме в категория Троянска керамика. Всеки един от тези предмети е ръчно изработен. Това значи, че си има не само тяло, но и душичка, която знае кои са любимите ни гозби и с кого ни е най-сладко да ги споделяме. Погледнете какво сме подбрали и си харесайте някоя чинийка, някоя солничка и поне едно бурканче, което да напълните със сладостта на семейната топлина.

8,00 лв. 6,80 лв.
Базова цена: 6,80 лв.
Моля, изберете: