Чай от бабини зъби

Чай от бабини зъби: ползи

Чаят от бабини зъби е най-известен с ползите си за либидото и половата мощ. Той ефективно стимулира половата система. Повишава сексуалното желание при жени и мъже. Същевременно, много често бабини зъби се приема от спортисти. Чаят се пие преди тренировка, понеже повишава силата и издръжливостта. Той помага за натрупването на мускулна маса, което е една от най-разпространените цели сред спортистите. Друго полезно действие, с което тази билка е прочута, е укрепването на кръвоносните съдове. Чаят намалява нивата на холестерол и предотвратява натрупването на нови плаки. Най-общо, тази билка има тонизиращо действие. Тя помага за ободряването и поддържането на остротата на ума.

 

Чай от билка бабини зъби на ниска цена

В онлайн магазина на TopGifts ще намерите чай от билка бабини зъби на достъпна цена. Можете да пазарувате на едро и дребно и няма ограничение в поръчаните продукти. Можете да дойдете и на място в магазина ни в София, за да закупите този артикул. Билката бабини зъби е много популярна сред хората, които обичат активния начин на живот. Тя поддържа високи нива на енергия и дава необходимите сили, с които да се изправим срещу ежедневните задачи.

 

Чай от бабини зъби: приготвяне

Отварата от бабини зъби трябва да се приготвя и приема внимателно. Дозировката е важна, тъй като билката е силна и с нея не трябва да се прекалява. Чаят следва да се приготви по следния начин:

  • 4-5 лъжици сушени бабини зъби се прибавят към 1 литър вряла вода;
  • Вари се в продължение на 1 час, като се долива вода, за да се поддържа количество от 1 литър;
  • Сваля се от котлона и се прецежда прецизно. В отварата не трябва да остават никакви твърди следи от билката;
  • Охлажда се и престоява в хладилник за 24 часа.

 

Освен при приготвянето, при приема също има специфика. Така приготвеният чай се приема не на чаши, а на лъжици. Вземат се по 3-4 супени лъжици сутрин или преди спорт. Можете да приемате и по 3 лъжици 3 пъти дневно. Пие се след хранене. Вижте и останалите български чайове на нашия сайт и ги сервирайте в традиционна чаша от троянска керамика.

3,00 лв. 2,55 лв.
Базова цена: 2,55 лв.
Моля, изберете: