Керамична чаша с черна котка

Чаша за кафе с черна котка

Чашата с рисунка на черна котка е изключително подходяща за сутрешното ви кафе. Особено привлекателна е за любителите на котки, както и за хората, които вярват, че черната котка носи късмет. Чашата със симпатично черно котенце, играещо си кълбо прежда, е с удобна форма, големина и дръжка, което прави удоволствието от първата глътка кафе сутрин още по-приятна. Любопитните котешки очи, които надничат от картинката, определено ще ви накарат да се усмихнете и да започнете деня си с добро настроение. Вземете любимата си чаша за кафе със себе си в офиса и така ще имате верен помощник в задачите. Освен това чашката, изработена от арт керамика, е прекрасен избор, ако искате да изненадате свой близък човек, а ако обича котките, радостта при получаването на подаръка, е гарантирана. 

 

 

 

 

 

Ръчно изработена чаша с черна котка

Керамичната чаша с черна котка, предлагана от TopGifts, е 100% ръчно изработена от висококачествена керамика. Във всеки детайл е вложено старание и най-вече любов. Майсторите, които изработват керамичните сувенири в нашия магазин, винаги дават най-доброто от себе си при изработката на всяко изделие. Черната котка, която краси чашата, е изрисувана ръчно, а дизайнът ѝ е уникален. Повърхността на чашката е гладка и приятна на допир, тъй като е полирана и покрита със слой защитен лак, който предпазва цветовете от избледняване. Всичко това ще запази любимата ви чаша с черно коте в отлично състояние дори след години употреба. Ръчно направените подаръци винаги имат по-голяма стойност, защото мастойсторът е вложил частица от сърцето си в процеса на изработка на предмета. Не се колебайте и зарадвайте хората около себе, с повод или без. 

 

Чаша с черна котка за късмет

Чашата с черна котка е добър начин да пожелаете късмет на себе си или на човека, на когото я подарявате. Когато става дума за суеверия, в съзнанието ни винаги изниква образа на черната котка. Всички знаем поне едно поверие, свързано с това животинче. Смята се, че черната котка е натоварена с много силмовика и е носител на специална енергия. Вярва се, че домът на притежателите на такъв домашен любимец, ще изобилства от късмет. Все пак, ако нямате черно коте, може да вземете вкъщи чашата, която предлагаме. За още повече късмет, я съчетайте с керамичния стенен часовник в червено с коте, който предлага магазинът ни. 

29,00 лв. 24,65 лв.
Базова цена: 24,65 лв.
Моля, изберете: