Керамична чаша с пингвин

Чаша с пингвин

Керамичната чаша с пингвин на TopGifts e артистичен и забавен подарък за малки и големи. Не е тайна, че пингвините са едни от най-симпатичните обитатели на Земята. Те са добронамерени и лоялни, а децата ги обожават. Ето защо точно тези мили животни са герои на редица филми и книги. Отдавна пингвинът е сред най-разпространените играчки и сувенири. Чашата с пингвин, предлагана в нашия магазин, е съчетание от практичност и естетика. Тя е част от колекцията ни от арт керамични изделия, които се отличават с изключително качество, оригинален дизайн и 100% ръчна изработка. Керамичната чаша с пингвин се вписва чудесно във всеки дом, защото е подходяща за любимите Ви топли напитки като чай и кафе. А децата с удоволствие ще изпият млякото си сутрин в компанията на веселия пингвин. Тя може да бъде и верен приятел на работното място, където със сигурност ще внесе настроение и цвят. 

 

 

 

Ръчно изработена чаша с пингвин

Керамичната чаша с пингвин, която предлагаме, е изцяло ръчно избратетена, с голяма доза вдъхновение, талант и труд. Комбинацията от всичко това създава продукт с изключително качество. Чашата с пингвин е изработена с усет към детайлите. Повърхността ѝ е гладка и полирана. Нанесен е слой безвреден защитен лак, който придава блясък и запазва наситеността на цветовете. Така след години любимата ви чаша с пингвин, ще изглежда точно такава, каквато сте я получили от TopGifts. Ще можете с удоволствие да се наслаждавате на любимите си напитки дълго време. Пингвинът, изобразен на чашата, е нарисуван ръчно. Всеки детайл по рисунката е премислен. Художникът неслучайно е решил животинчето на чашата да бъде усмихнато, за да се усмихвате и вие, когато го погледнете. Тази чаша е отличен избор, ако искате да внесете доза настроение в своето ежедневие или в това на скъп човек. 

 

Чаша за чай с пингвин

Чашата с пингвин е подходяща за сервиране на всякакви топли напитки, но определено сред най-предпочитаните ѝ приложения, е да служи като чаша за чай. Размерите ѝ са подходящи, за да поберат достатъчно количество от тази обичана по целия свят напитка. Керамичната чаша с пингвин е с изключително удобна форма, разполага и с голяма дръжка. Изработена е от висококачествена безвредна керамика, в която без притеснение могат да се съхраняват горещи течности. Чаят, в различните си разновидности и начини на приготвяне, е най-консумираната течност след водата. Най-често се приготвя от билки, които допринасят за доброто здраве и състояние на духа. В хладните месеци от годината е хубаво да имаме чаша горещ чай наблизо. 

 

Опитайте чая от роза, който предлагаме и го поднесете в оригинална чаша от арт керамика

29,00 лв. 24,65 лв.
Базова цена: 24,65 лв.
Моля, изберете: