Керамична чаша с лъв

Чаша с лъв

Лъвът - царят на животните е тук, изобразен върху красива керамична чаша. В природата лъвът е известен като вожд на животните. Той символизира сила и смелост. Лъвът е и петият зодиакален знак. Хората, родени под огнения знак на лъва, излъчват царственост и гордост. Те са истински лидери, смели, независими и достойни. Така нашата ръчно изработена чаша е страхотен избор за всички лъвове. Тя е чудесен подарък и за всички, които вярват в себе си и във възможностите си. Керамична чаша, която Ви предлагаме, е изключително подходяща за сутрешното кафе. Лъвът, изрисуван на чашата, ще Ви зареди с мотивация за предстоящите задачи. Вечер пък можете да се насладите на любимия си чай в компанията на тази симпатична чаша от арт керамика. 

 

Ръчно изработена чаша с лъв

Керамичната чаша с лъв, предлагана от TopGifts, е изцяло ръчно изработена по специален начин. Всички изделия от арт керамика в нашия магазин се изработват с голямо внимание. Майсторите ни работят с вдъхновение, като изпипват всичко, до последния детайл. Така продуктът, който пристига при Вас, е с отлично качество. Керамичната чаша с лъв е оформена на ръка. След това на повърхността ѝ е изрисувано изображението на царя на животните. За да се придаде блясък и трайност на цветовете на изделието, чашата е покрита със слой специална прозрачна глазура. Това освен всичко я прави гладка и приятна на допир. Сред  плюсовете на качествената керамика е нейната устойчивост на времето. Качествените керамични изделия, каквато е и чашата с лъв, се почистват изключително лесно. Можете без проблем да я миете с вода, а тя няма да загуби блясъка и яркостта на цветовете си. 

 

Чаша за кафе с лъв

Чашата за кафе с лъв е верният Ви приятел у дома и в офиса. Тя е отличен избор, ако търсите оригинален и интересен подарък за приятел, колега или друг близък човек. Размерите ѝ позволяват да събере достатъчно количество от любимата Ви ободряваща напитка. Симпатичната картинка върху чашата несъмнено ще Ви донесе спомени за безгрижните детски дни, изпълнени с игри. Вижте и другите ни интересни и забавни предложения в категорията Керамични чаши

29,00 лв. 24,65 лв.
Базова цена: 24,65 лв.
Моля, изберете: