Чаша за чай

Обръщаме внимание на клиентите си, че тази чаша се предлага в няколко различни цвята, според Вашите предпочитания. Изберете цвят от падащото меню вдясно от този текст и кликнете върху разцветката, на която сте се спрели.

 

TopGifts извършва и търговия на едро. Свържете се с нас, ако търсите артикули за своя ресторант или хотел.

 

Чаша за чай от троянска керамика

Чашите за чай в битов стил са едни от най-търсените артикули сред нашия асортимент от троянска керамика. Те имат класическа форма с удобна дръжка, която дава сигурен захват. Отворът ѝ е широк с характерен леко заоблен ръб, който не позволява стичане на капка от течността. Чашите се различават по цвят от външната страна, а отвътре всички са кафяви. Изработени са от троянска керамика. Авторите им са български майстори и са 100% произведени в родината ни. Тези чаши са идеален избор за заведения и хотели в битов стил, понеже се поддържат лесно и са устойчиви. Те без проблем ще издържат на натоварването от честата употреба и ще Ви служат задълго. Освен това можете спокойно да ги почиствате в съдомиялна, което е много важно при избор на оборудване за заведения. За микровълнова фурна също са съвсем подходящи.

 

Традиционни чаши

Тези чаши са оригинална идея за подарък от България. Мнозина обичат да колекционират чаши, затова със сигурност няма да сбъркате, ако се спрете на този подарък. Освен това, те са функционален сувенир, който ще бъде използван на ежедневно ниво. Чашите са здрави и устойчиви, като стените им са по-дебели от тези на стандартните керамични съдове. Те са хубав спомен от родината ни, понеже пазят духа на впечатляващите ни занаяти.

 

Вижте и другите ни артикули от троянска керамика. Изберете най-подходящата за Вашия интериор комбинация от ръчно изработени съдове в битов стил, за да създадете уникална автентична атмосфера без компромиси. Налични са както чаши с всякакво предназначение, така и чинии в различни размери и разцветки, а също и много аксесоари. Свържете се с нас, ако искате да направите поръчка на едро.

10,00 лв. 8,50 лв.
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: