Чиния от Троянска керамика /25см/

TopGifts желае да информира своите клиенти, че този артикул се предлага в различни цветове. Затова е необходимо да изберете разцветка от падащото меню вдясно. След това преминете към избор на брой артикули и ги добавете в количката си. Желаем Ви приятно пазаруване!

 

Моля, обърнете внимание, че нашият онлайн магазин извършва продажби на едро. Това е чудесна възможност да обзаведете своето заведение или хотел с автентични съдове на изгодна цена.

 

Автентични български чинии

Автентичните български чинии са 100% ръчно изработени. Техни автори са сръчните майстори от троянския регион, които се славят с качеството и красотата на творенията си. Троянските занаятчии съблюдават традициите и запазват българския дух и в днешни дни. Чиниите от троянска керамика носят характерните шарки за този стил, сред които има поливки, охлювици, стечени капки и други. Тези народни мотиви са разпознаваеми и присъстват навсякъде в нашия фолклор. Прекрасните цветове на чиниите няма да се променят или да избледнеят. Те са незаменимо допълнение към интериора на всяко заведение в битов стил, като механа ресторант или къща за гости. Идеално се съчетават с везаните покривки, вкусните гозби и сладките приказки със семейството.

 

Чинии с български мотиви

Чиниите с български мотиви имат висока стойност както като съдове за трапезата, така и като сувенири от родината ни. Мнозина са хората, които колекционират чинии или други съдове от местата, които посещават. Това прави чиниите с фолклорен мотив оригинална идея за подарък за българин в чужбина или чужденец. Не се колебайте да внесете и народен уют в своя дом. Всяка българска къща се нуждае от красивите ни традиции, а те се проявяват и пазят най-добре на трапезата, наред с превъзходните български гозби. Разбира се, българските ястия са най-вкусни, когато са поднесени по автентичен начин и споделени с любимите хора.

 

В категория Троянска керамика на нашия сайт ще намерите още много съдове и аксесоари за маса.

19,00 лв. 16,15 лв.
Базова цена: 16,15 лв.
Моля, изберете: