Чиния от Троянска керамика /28см/

Скъпи клиенти, обръщаме се към Вас, за да обърнем внимание, че този продукт се предлага в няколко различни цвята. Изберете цвят от падащото меню в дясната част на страницата.

 

Можете да пазарувате от TopGifts на едро и дребно. Обърнете се към нашия екип, ако имате въпроси или нужда от съдействие.

 

Голяма керамична чиния Ф28см

Тези големи керамични чинии са подходящи за сервиране на основно ястие. Техните народни шарки ги правят подходящи съдове за заведения с битов интериор. Чиниите са толкова цветни, че създават слънчево настроение, което подобрява апетита и отношението ни към храната. Те са изработени от здрави и надеждни материали. Това е валидно както по отношение на тяхната устойчивост на интензивна употреба, така и във връзка с нюансите и изображенията по повърхността им. Шарките на троянската керамика свързват вековните ни традиции с въображението и таланта на занаятчиите. Сред мотивите се разпознават сърца, капки, пеперуди и още много други елементи от природата.

 

Голяма чиния от троянска керамика

Една от най-важните особености на тези големи чинии от троянска керамика е, че са лесни за поддръжка. Тяхната повърхност е покрита с твърда глазура, което придава здравина и улеснява почистването. Тя обвива страните и вътрешността на чинията, като единствено пропуска единствено дъното за по-добра опора и предотвратяване на хлъзгането. Можете съвсем спокойно и уверено да ги използвате в миялна машина и да сте сигурни, че това няма да им навреди. Микровълновата фурна също не представлява проблем за съдовете. Дебелината, качеството на стените и технологията на изработката гарантират, че ще използвате тези чинии дълго време.

 

Вижте и останалите размери чинии от троянска керамика, които онлайн магазинът на TopGifts предлага. Ще намерите и още много други съдове, както и аксесоари за маса в с народни мотиви. Всички керамични продукти са ръчно изработени и авторите им са български майстори. Това ги прави чудесен избор за сувенир, за подарък за чужденци, за дома или за заведение. Ако търсите съдове за своя ресторант, не забравяйте, че можете да пазарувате и на едро. При възникнали въпроси, пишете ни.

23,00 лв. 19,55 лв.
Базова цена: 19,55 лв.
Моля, изберете: