Чиния от Троянска керамика /22см/

Скъпи клиенти на TopGifts, тъй като този артикул се предлага в различни разцветки, моля, изберете желания от Вас цвят. Това можете да направите от падащото меню вдясно. След това преминете към избор на брой продукти, които искате да поръчате и ги добавете във Вашата количка.

 

За нас е истинско удоволствие да Ви информираме, че осъществяваме продажби на едро.

 

Чинии от троянска керамика

Тази чиния е с диаметър 21 см. Чиниите от троянска керамика са изключително здрави съдове. Тяхната устойчивост ги прави перфектни за употреба в заведения и хотели. Спокойно можете да ги използвате постоянно и интензивно. Употребата в миялна машина е напълно позволена. Също така, можете да ги ползвате в микровълнова фурна. Те на практика съчетават старите занаятчийски традиции с потребностите на съвременния потребител. Троянската керамика притежава чудесна здравина, която се дължи на няколко фактора. Първо, продуктите са изработени от висококачествени материали и авторите им са сръчни и талантливи майстори. Второ, поради техниката на изработка, тяхната дебелина е по-голяма от стандартната. И трето, но съществено важно, всеки един съд от троянска керамика е покрит със специфична глазура, която придава несравнима устойчивост както на цветовете, така и на целия продукт.

 

Ръчно изработени чинии

Ръчно изработените чинии са идеални за помещения в битов стил. Те ще придадат народен чар на Вашата трапеза и ще създадат автентична обстановка в заведението Ви. Чиниите са изработени 100% ръчно и то в България. Това значи, че са оригинална идея за подарък в чужбина или за сувенир от страната ни. Чужденците винаги оценяват народното ни творчество и фолклорните мотиви. Затова можете да бъдете сигурни, че ще се харесат както на гостите от българия, така и на чуждестранните посетители. Всеки обича българските вкусове и народната атмосфера, а те се съчетават чудесно на трапезата. Затова не се пропускайте възможността да поднасяте гозбите си в автентични съдове. Вижте и другите артикули в категория Троянска керамика, за да комбинирате съдовете и аксесоарите за маса по най-успешния начин.

16,00 лв. 13,60 лв.
Базова цена: 13,60 лв.
Моля, изберете: