Чиния троянска керамика /18см/

Скъпи клиенти, предлагаме този продукт в различни цветове. Изберете своята разцветка от падащото меню, след което посочете броя на артикулите, които искате да поръчате, и преминете към добавянето им във Вашата количка.

 

TopGifts извършва продажби на едро. Ако търсите троянска керамика за своето заведение или хотел или имате нужда от много бройки от нашите артикули, ние с радост ще се отзовем. Не пропускайте да се възползвате от качествена керамика на отлични цени.

 

Традиционни чинии

Тези традиционни чинии са с диаметър 18 см. Те са чудесен начин да придадете народен стил на своя интериор. Украсени са с характерни за българския бит шарки, сред които има така познатите спуски, стечени капки и охлювици. Тези фолклорни мотиви създават автентична атмосфера във всяко едно помещение. Освен това, цветовете по никакъв начин няма да се изменят с течение на времето. Те ще останат все така жизнени и наситени, за да радват Вас и хората, с които споделяте трапезата си.

 

Български керамични чинии

Българските традиционни чинии, които предлагаме, са здрави и издръжливи. Това ги прави идеални за всякакви заведения в битов стил, като механи ресторанти и други. Не се притеснявайте да ги слагате в миялна машина, тъй като са пригодни за това. Също така, спокойно ги използвайте в  микровълнова фурна. Техните стени са по-дебели от стандартната керамика. Тези чинии са подходящи за честа и постоянна употреба, така че са добра инвестиция за заведения, хотели и къщи за гости с народна визия. Можете да и съчетаете с други артикули от троянска керамика. В онлайн магазина на TopGifts е налични всичко необходимо за създаването и подреждането на автентична българска трапеза. Това включва както съдовете и приборите, така и покривките и салфетките. Разгледайте предложенията ни и се вдъхновете да внесете народния уют и в своя дом. Споделете го и с гостите на заведението си, за да останат те със спомените за красотата и превъзходния вкус на България.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: