Дамски комплект Роза и коензим Q10

  • Марка: Арси Козметикс

Подаръчен комплект за нежна грижа

Този подаръчен комплект включва следните продукти:

  • Дневен крем за лице: Съдържа екстракт от българска роза, който се е утвърдил с подхранващите си свойства. Кремът е лек и това го прави подходящ за нанасяне сутрин преди грима. Можете, разбира се, да нанасете единствено крема и да не продължите с други козметични продукти върху лицето. Свежестта, която ще Ви даде той, ще озари кожата и ще подобри настроението моментално.
  • Нощен крем за лице: Целта му е да помогне на кожата да се възстанови през нощта, докато цялото тяло си почива. Кремът е достатъчно богат, за да достави перфектна хидратация. При редовна употреба ще забравите за сухите участъци и увехналия вид след събуждане.
  • Крем за ръце: Ще изглади сухата кожа около ноктите и кокалчетата на пръстите, които са най-податливи на агресивни почистващи препарати, домакинска работа и атмосферни влияния. Кремчето ще даде ефект моментално след нанасяне и ще Ви стане любимо с приятния си дамски аромат.
  • Крем за ходила: Ще подхрани в дълбочина и постепенно ще омекоти и най-загрубелите места по стъпалата и пръстите на краката. Същевременно, ще предотврати образуване на нови сухи участъци и напукване на петите.

Всеки един продукт от този сет съдържа висококачествени съставки и екстракти от роза. Ние от TopGifts много държим да Ви предлагаме ефикасна козметика произведена в България, защото знаем колко добре действат растителните съставки, които се влагат в нея. Този комплект е предназначен да даде пълна грижа за деликатните зони на кожата, които най-често се нуждаят от подхранване. Това на първо място, на което несъмнено всяка жена обръща най-голямо внимание. Също така, с продуктите в комплекта ще постигнете гладка и нежна кожа на ръцете и ходилата, които загрубяват по редица причини.

 

Козметичен комелект с Q10

Освен роза, другата мощна съставка, които и четирите елемента съдържат, е Q10. Той има мощни свойства да запазва здравословни нива на естествена влага в кожата. Q10 има съществена роля да поддържа енергийните нива, които пряко отговарят за клетъчното обновяване и възстановяването. Когато имате проблемни участъци, загрубяване, неравности или забелязвате признаци на стареене, значи Ви е необходима грижа с точно тази съставка, за да успеете навременно да овладеете ситуацията и да си възвърнете естествената красота. Вижте и другите качествени подаръчни комплекти, които предлагаме.

29,00 лв. 24,65 лв.
Базова цена: 24,65 лв.
Моля, изберете: