Дървен комплект за подправки - 3 части

Комплект за съхранение на подправки

Този дървен комплект за съхранение на подправки се състои от три бурканчета и поставка за тях. Те са изработени 100% ръчно и са дело на български занаятчия. Всяка част от комплекта е изрисувана с изображения с фолклорни мотиви. Съдовете се предлагат с капачета или под форма на ръсачки. Направени са изцяло от дърво, като са гладко полирани. Комплектът е с отлично качество, много е издръжлив и ще се ползва дълги години. Подходящ е за подарък и има естетическа и практическа стойност. Ще разкраси всяка една българска кухня. Във всеки дом в страната присъстват нашите дъхави подправки, сред които всеки българин има любими. Можете да използвате тези бурканчета, за да сложите на видно място най-предпочитаните вкусове във Вашето семейство. Дървото е за предпочитане за съхранение на такива сухи храни, понеже не излъчва аромат, който да промени уханието на храната. Това е също идеен подарък за чужденци или туристи, понеже носи символите на нашата родина. 

 

Дървени бурканчета за подправки на стойка

Цветовете на изображенията са преобладаващо топли. Оранжевото, жълтото и червеното подобряват апетита и настроението. Те са сред най-подходящите нюанси за кухнята и трапезарията, където всъщност този сувенир от дърво ще се подвизава. Българите с предпочитания към традиционния стил и кухня също много ще се зарадват на такава изненада. Тя с лекота би допълнила битовите елементи в интериора. Стойката, на която са сложени, улеснява преместването и спестява място в кухнята. Тези съдове са добър избор и за ресторант или механа, тъй като могат да бъдат поставени на масата.

От TopGifts можете да закупите съдове за съхранение на подправки на едро и дребно на достъпни цени. Ако имате въпроси относно пазаруване на едро, свържете се с нас. Моля, обърнете внимание, че това са само съдове за съхранение и не съдържат подправки. Разгледайте категория Български подправки, ако желаете да допълните комплекта с традиционни вкусове от нашенската кухня.

45,00 лв. 38,25 лв.
Базова цена: 38,25 лв.
Моля, изберете: