Дървена чиния София

изчерпана наличност!!


Дървена чиния с дърворезба

Тази дървена чиния с дърворезба е страхотен сувенир от столицата на България, град София. Тя е ръчно изработена от български майстор и се предлага в три варианта с различен размер. Наличните размери са 12 см, 15 см и 18 см. Изображеният, в които този артикул се предлага, са с храм-паметника Александър Невски и Руската църква. Това са две известни забележителности, които се намират в столицата. Те са емблематични сгради както за София, така и за цяла България. Александър Невски и Руската църква са свързани с историята на страната и са част от културното наследство. Те са сред забележителностите, които туристите задължително посещават, когато са в София. Затова е този предмет е чудесен начин да съхраним спомените от обиколката и екскурзията.

 

Чиния-сувенир, дървена чиния-сувенир, чиния-сувенир от София

Чинията-сувенир е оригинален автентичен предмет. Като сувенир, тя е представителна за българския бит по няколко причини. Първо, дървото винаги е било изключително разпространен материал в българското занаятчийство. Освен това чинията е символ на българския бит и ежедневие. Също така, гледките, изписани върху този сувенир са представителни за архитектурните особености на страната и нейните културни паметници.

 

Чиния за подарък

Сувенирните чинии са оригинален сувенир. Те могат да бъдат поставени за украса на лавици в дома. Дървото е мек естествен материал, който придава топлина и уют на помещението. Той е много подходящ за декорация на библиотеки или витрини с предмети в дома. Можете да изберете чинията с дърворезба за подарък за чужденец и ще имате голям успех. Изкусната ръчна изработка прави отлично впечатление. Усещането за народност, което този предмет носи, успешно улавя емоцията от посещението в страната. Дървото и дърворезбата са на практика вечни материали. Затова и този сувенир ще напомня дълго за топлите емоции от България или ще приканва чужденците да посетят страната ни и да видят на живо красивите сгради, изписани върху чинията.

Без стойка

Вижте и останалите сувенири от дърво.

14,00 лв. 11,90 лв.
Базова цена: 11,90 лв.
Моля, изберете: