Дървено буре 1л

изчерпана наличност!!!


Дървеното буре от дърворезба е изключително оригинален предмет с висока сувенирна стойност. То е напълно функционално и може да се използва за съхранение на алкохолни напитки като вино и ракия. Също така, то е интересен подарък, заради красивата си декорация с дърворезбовани елементи. То е ръчно изработено от майстор от град Троян. Това го прави уникално, а всяка шарка - единствена по рода си. Във всеки случай, дървеното буре с дърворезба е чудесен избор за функционален български сувенир на достъпна цена.

 

Дървено буре за ракия

 

Дървеното буре за ракия е традиционен и неотменен елемент от българския бит. Исторически погледнато, българите го използват от векове както за съхранение, така и за подобряване на вкусовите качества на ракията. Точно затова, то е подходящ подарък за любители на това традиционно българско питие. Всъщност, хората, които се занимават с домашно производство на ракия, също много биха му се зарадвали. Като изберете дървено буре за подарък, Вие ще засвидетелствате вниманието си към тяхното хоби. Освен това, ще изкажете и своето уважение към българските традиции.

 

Дървено буре за вино

 

Дървеното буре от дърворезба е подходящо за съхранение на вино. В него виното развива своя вкус и ароматите си по най-пълноценния начин. Пищно украсеното дървено буре е многофункционална вещ. То е подходящо за битов и народен интериор на механи. То обаче би придало традиционен нюанс и на по-модерно обзаведени помещения. То е чудесен подарък за човек, който действително ще го използва за съхранение на вино. От друга страна, това е най-ефектният начин да подарите на приятел от виното, което сами сте произвели. Можете да бъдете сигурни, че ще направите силно впечатление, а подаръкът Ви ще бъде оценен и запомнен още по-високо.

Разгледайте и останалите ни предложения за оригинални български сувенири от дърво. Изберете най-подходящият ръчно изработен подарък и припомнете за красотата на българските занаяти с невероятните сувенири от TopGifts.

73,00 лв. 62,05 лв.
Базова цена: 62,05 лв.
Моля, изберете: