Декоративно пано от дърворезба "Роза"

Пано от дърворезба “Роза”

Това пано от дърворезба “Роза” представлява 100% ръчно изработен сувенир от български майстор. То събира в себе си усещането за народност, сръчността на занаятчиите и любимите символи на красивата ни страна. Автентичните творения от дърворезба са висококачествени и уникални. Всички предмети се произвеждат ръчно и имат отлични естетически характеристики. Розата, която е изобразена на това пано, е нежна и ефирна. Деликатните детайли изискват виртуозни занаятчийски умения.

 

Дърворезба за подарък

Този сувенир е много подходящ за подарък за жена. Вместо истинско цвете, той вечно ще цъфти, ще краси помещението, в което е поставен, и ще напомня за човека, който го е поднесъл. Женската красота неслучайно се сравнява с красотата на розата. Нейното семпло изящество е достойно да бъде поднесено на най-прелестните и очарователни дами. Също така, не трябва да забравяме, че розата е един от най-известните символи на България. Затова паното от дърворезба “Роза” е чудесно за подарък и сувенир.

 

Пано за стена

Паната за стена са лесен и оригинален начин да обновите интериора си с акцент от естествен материал. Паната от дърворезба не променят формата и цвета си с течение на годините. Това означава, че чрез тях Вие инвестирате в издръжлив аксесоар с високо качество, който ще краси дома или офиса Ви дълги години. Друга положителна черта на паната за стена е, че не заемат място в помещението. Те не изискват повърхност, на която да бъдат поставени, нито специални грижи и поддръжка, след като ги окачите. Не е нужна дори рамка. Просто ги слагате на стената и им се любувате.

 

Българска дърворезба като сувенир

Сувенирите от дърворезба са предпочитан и оригинален подарък. Българските занаятчийски традиции от векове насам създават красиви предмети, които всеки би се радвал да има в дома си. Сувенирите от дърворезба подхождат на помещения в различни стилове. Това ги прави подходящи за подарък за различни хора и по разнообразни поводи. Майсторката изработка прави силно впечатление.

Размери: 35см/12см

 

Разгледайте и останалите ни предложения в категория Дърворезба.

88,00 лв. 74,80 лв.
Базова цена: 74,80 лв.
Моля, изберете: