Декоративно пано от дърворезба - София

Пано от дърворезба - сувенир от София

 

Това 100% ръчно изработено пано от дърворезба изобразява Статуята на София. Това е известен паметник на символа на столицата - Света София. Паното с дърворезба е оригинален подарък, заради високата си художествена стойност. Ти би се харесало на ценители на българска култура, които са запознати с историята на София. Освен това, то е отличен сувенир за посетителите на града, които искат да отнесат със себе си спомена за неговия дух. Паното от дърворезба “София” е идеално и за чужденци, които не само ще си спомнят за пътуването из страната ни, но и за нейните занаяти.

 

Пано за стена за Вашия дом или за подарък

 

Паната за стена са отличен начин да декорираме дома си на достъпна цена. Те на практика не изискват никаква поддръжка и не променят вида, формата или цвета си по никакъв начин с течение на времето. Това, което изберете сега, ще радва Вас и гостите Ви винаги. Разбира се, това означава, че са висококачествен подарък. С него ще направите добро впечатление на хората, за чийто празник го избирате. Освен това, те дългосрочно ще напомнят за добрия вкус, който сте проявили.

 

Българскaта дърворезба - неостаряващ занаят

 

Дърворезбата е характерен занаят по българските земи от векове. Той изисква сериозни умения, които се усвояват с течение на дългогодишен труд и старание от българските майстори. Дърворезбованите предмети, които ще намерите в онлайн магазина на TopGifts са изцяло ръчно изработени от български занаятчии. Те са качествени и фини и са създадени в духа на нашите занаятчийски традиции. Имайте предвид, че чуждестранните туристи силно се вълнуват от местните художествени традиции. Затова, ако търсите подарък за турист или чужденец, българските пана от дърворезба са сигурен избор.

 

Разгледайте и останалите ни предложения за дърворезбовани сувенири, с които да декорирате дома си. Те са също и подходящ подарък в духа на нашата художествена история.

Размери: 28см/20см

108,00 лв. 91,80 лв.
Базова цена: 91,80 лв.
Моля, изберете: