Декоративно пано от дърворезба "България"

Пано от дърворезба “България”

Това дърворезбовано пано е пищен аксесоар за стена. То е наситено с образи от българския народен бит. Вляво и вдясно се виждат българските къщи в стар архитектурен стил. Кладенецът и воденичното колело са носители на традиционна символика на магичното плодородие. Жената, нарамила кобилицата с менци, е облечена в народна носия. Нейните одежди включват традиционни елементи от старовремското облекло, като пафта и престилка, а зад ухото и е затъкнато цвете. Всички образи от това пано са в хармония помежду си.

 

Пано от дърворезба

Паната от дърворезба са отличен аксесоар за декорация на дома. TopGifts предлага висококачествени продукти, които съхраняват първоначалния си вид и с времето продължават да Ви радват и да красят дома Ви. Те стоят чудесно в помещения, в които има и други елементи от дърво, а те са характерни за българските домове. Затова не се колебайте да изберете пано от дърворезба за подарък. Бъдете сигурни, че паното ще намери топло посрещане в новия си дом.

 

Пано за стена

Паната за стена за лесен начин да разнообразите облика на помещение, с което сте свикнали, и то на съвсем достъпна стена. За разлика от съществените промени в интериора, които изискват време, усилия и повече средства, добавянето на дърворезбовано пано изисква единствено да изберете това, което най-много Ви харесва. Естествените материали внасят уют и топлина в помещението по непринуден и елегантен начин.

 

Българска дърворезба

Дърворезбата е традиционен български занаят, който и до ден днешен се радва на огромна популярност. Причината е, че добавя нюанс на народна естетика към съвременните интериорни решения. Българските майстори пазят традициите и творят в духа на предците си. Техните умения и талант обаче се разгръщат напълно едва когато отворим вратите си за творенията им и им позволим да претворят народността в нашето ежедневие.

 

Онлайн магазинът на TopGifts предлага разнообразие от пана от дърворезба. Разгледайте и изберете най-подходящия аксесоар в духа на българските традиции.

размери: 28см/18см

108,00 лв. 91,80 лв.
Базова цена: 91,80 лв.
Моля, изберете: