Дезинфектант за ръце гел за сухо измиване с роза

Дезинфектант за ръце без отмиване

 

Употребата на дезинфектант за ръце има огромен принос към опазването на здравето и намаляването на разпространението на вредни микроорганизми. Има много ситуации, при които няма как да измием ръцете си. Колкото и да внимаваме, за съжаление доста често докосваме и лицето си, което е най-опасно. Вместо да се примирим и да поемаме излишни рискове, най-добре е да се снабдим с дезинфектант за ръце без отмиване. Той съдържа етилов алкохол, който убива микробите на момента. Няма нужда от вода или други препарати.

 

  • Количество: 240 ml;
  • Над 50% алкохол;
  • Произход: България;
  • Унищожава вредните микроорганизми моментално;
  • Не оставя следи;
  • Подхранва кожата и не изсушава.

 

Това е български продукт, произведен в Карлово от “Българска роза”. Съдържа висококачествени съставки. Можете да го поставите на бюрото си, на работното си място, да го ползвате в дома си или да го носите със себе си, когато излизате навън. Опаковката се затваря плътно и няма опасност от изтичане.

 

Дезинфектант гел

Дезинфекциращите гелове са изключително удобни и ефективни. Главната им функция е да почистят кожата на дланите и пръстите, да премахнат замърсяването и да унищожат вредните микроорганизми. Освен това обаче, в условия на пандемия, всички почистваме дланите и пръстите си много по-често от обикновено. Препаратите изсушават кожата и създават усещане за опъване и дискомфорт. Качественият дезинфектант на “Българска роза” ще се погрижи и за това. Той притежава отлични хидратиращи свойства, които се дължат на натуралното розово масло в състава. Маслото от лавандула е известно с прекрасните си козметични качества. То също така притежава антисептични и бактерицидни свойства, които допълнително подпомагат действието на продукта.

 

Антибактериален гел за ръце на изгодна цена

Антибактериалните гелове са разумното решение в условия, в които чистите длани са ключът към опазването на здравето. Предлага се в опаковка от 250 ml, защото учестената употреба изисква да имаме голямо количество на разположение. Важно е да подчертаем, че този антибактериален гел попива изключително бързо и не лепне. Той няма да предизвика дискомфорт, тъй като не оставя осезаем слой. Има деликатен и приятен аромат на лавандула. Антибактериалният ефект му е моментален и създава единствено чувство за свежест и чистота. Активната съставка е етилов алкохол, който убива паразитите, както е известно. Съчетава безкомпромисната дезинфекция с подхранване и грижа. Цялото семейство може да го използва.

 

Ако имате нужда да поръчате голямо количество от този продукт, свържете се с нас!

TopGifts специализира в качествената натурална козметика. Работим с водещи български производители, за да предложим отлични продукти на достъпни цени. Не пропускайте да разгледате и останалите артикули в категория “Козметика”!

22,00 лв. 18,70 лв.
Базова цена: 18,70 лв.
Моля, изберете: