Дневен крем Арган и Роза

  • Марка: Булфреш козметик

Дневен крем с българска роза

Дневният крем за лице е задължителна стъпка за всяка жена. Без значение е дали редовно използвате грим или друга козметика върху лицето си. Нанасянето на крем самостоятелно или в комбинация с други продукти има огромна и видима полза за цялостния вид и състояние на кожата. Кремът изравнява тена и подготвя лицето за предстоящия ден. В замърсената и напрегната среда, в която живеем в днешно време, кремът действа като преграда между кожата и праховите частици. Освен това, кой омекотява и успокоява, като помага на кожата да устои на напрежението и стреса, в който живеем. Като основа за грим дневният крем също е незаменим. Той изравнява тена и заглажда сухите и неравни участъци, така че всеки следващ продукт стои много по-естествено и се нанася по-равномерно. Българското розово масло, вложено в този крем, го прави подходящ за всеки тип кожа, включително и чувствителната. Маслото от роза Дамасцена се бори с възпаленията и озарява лицето моментално, което ни придава по-свеж вид и с по-малко грим.

 

Арганово масло за лице

Аргановото масло е водеща съставка в качествените козметични продукти за лице. Причината е, че то дава много полезни съставки за здравия вид и устойчивостта на кожата. То има силно антиоксидантни свойства, чиито ефект се изразява в много по-бързото обновяване на засегнатите участъци и видимо намаляване на несъвършенствата. То попива моментално и е идеално за мазна кожа, понеже не създава филм върху лицето. Освен това, аргановото масло действа в дълбочина, като подхранва и повишава еластичността на кожния слой. По този начин кожата остава много по-стегната и гладка въпреки все повечето изпитания, на които дните ни я подлагат. Аргановото масло не просто хидратира. То задържа естествената влага в кожата, което ефективно възпрепятства образуването на сухи участъци или лющене. То е подходящо решение за всеки сезон, понеже през лятото помага на кожата да се възстанови от слънчевите лъчи и солената морска вода, а през зимата защитава от студа и вятъра, които изсушават и причиняват дискомфорт и парене.

 

В категория Грижа за лицето Ви очакват още редица висококачествени български продукти за подхранена и добре хидратирана кожа, с които да поддържате младежкия си вид.

12,00 лв. 10,20 лв.
Базова цена: 10,20 лв.
Моля, изберете: