Дневен крем Бяла Роза

  • Марка: Булфреш козметик

Качествен дневен крем

Най-разпространената стъпка от грижата за лицето е именно нанасянето на дневен крем. Дневните кремове за лице имат някои отличителни характеристики. Според типа на кожата, можем да изберем по-интензивни и гъсти формули за суха кожа или по-леки за мазна. Независимо от нуждите ни, дневният крем не трябва да се пренебрегва, тъй като той предпазва лицето от замърсяванията, на които всеки ден сме изложени в градската среда. Мръсният въздух е съществена причина да искаме да изградим преграда между кожата си и външната среда. В комбинация със стреса и липсата на време обаче, задължително тези грижи трябва да стават по най-лесния и незатормозяващ начин.

 

Крем за лице с бяла роза

Дневният крем с бяла роза попива изключително лесно и не оставя следи по кожата. Той създава отлична база за нанасяне на други козметични продукти, нои самостоятелно също е отлични решение. Причината е, че едно от главните му действия е да тонизира кожата и да ѝ придаде по-свеж и здрав вид. Това става чрез розовата вода, която съдържа. Тя моментално придава по-бодър вид и подготвя лицето за изпитанията на деня. Кремът съдържа и D-пантенол, който помага за отстраняването на несъвършенствата, като запълва фините бръчици и изглажда кожата.

 

Крем за лице против бръчки

Природата дава предостатъчно прекрасни средства, с чиято помощ да поддържаме младежки и сияен вид. И докато борбата срещу стареенето на практика никога не спира, най-добрият крем против бръчки съдържа именно естествени съставки. Нека не забравяме, че природата е вечно млада и да попием от нейните регенеративни сили. Кремът за лице с бяла роза е обогатен и с розмарин и невен. Розмаринът има изумителн действие, като стяга кожата и я тонизира. Той ще се превърне във вашето любимо оръжие срещу отпуснатата кожа. Невенът от своя страна омекотява и изглажда, като същевременно оказва противовъзпалително влияние и предпазва кожата от външните вреди.

 

От TopGifts подбираме най-качествената българска козметика, защото знаем, че нашите клиентки са най-красивите. Грижата за лицето с натурални съставки ни поддържа млади, а свежият вид, който с лекота постигаме всяка сутрин, ни зарежда с енергия и широки усмивки.

10,00 лв. 8,50 лв.
Базова цена: 8,50 лв.
Моля, изберете: