Дневен крем Рози и Шафран 50ml

  • Марка: Арси Козметикс

Дневен крем за лице

Този дневен крем за лице притежава отлични хидратиращи свойства. Неговата основна мисия е да подготви кожата за предстоящия ден. Той, разбира се, започва с грижа за лицето, но и с нанасяне на грим и друга козметика. Именно затова деликатната кожа на лицето има сериозна нужда от добра основа. Този дневен крем е чудесен избор за основа, тъй като изглажда кожата, запълва фините линии и успокоява раздразненията. Всичко това помага за по-лесното и много по-равномерно нанасяне на грима. Всеки един продукт за грим стои значително по-добре на гладка и свежа кожа без сухи участъци. Чудесната хидратация, която ще постигнете с този продукт, ще Ви позволи да преоткриете удоволствието от гримирането и видимите ползи от сутрешните ритуали за красота.

 

Крем за лице с натурални масла

Този дневен крем за лице съдържа невероятен коктейл от натурални масла. На първо място, една от основните му съставки, както и името показва, е розовото масло. Неговата задача е да освежи кожата сутрин и да създаде по-бодър вид. Това е съвсем лесно постижимо, благодарение на тонизиращите качества на розовото масло. Освен него обаче, кремът съдържа био арганово масло. То съхранява влагата в кожата през целия ден и не позволява образуването на сухи и неравни участъци. Това, разбира се, предотвратява и характерния за сухата кожа дискомфорт, свързан със сърбеж или опъване. Това обаче далеч не е всичко. В състава на крема влизат също и масло от макадамия и масло от ший. Макадамията е подходяща за всеки тип кожа, тъй като попива моментално и не оставя никакъв осезаем филм върху кожата на лицето. Това е съществено важно, тъй като лепкавите кремове задържат замърсяванията, което от своя страна е опасно и предизвиква възпаления. Маслото от ший има свойството да стяга кожата отлично. То буквално изравнява повърхността на кожата, като заглажда бръчките и оставя усещане за свежест и бодрост.

 

Крем за лице с шафран

Шафранът е много интересна съставка в козметиката за лице, която звучи екзотично, но е широкоразпространена на изток. Шафранът действа в няколко основни направления. Първо, той ефективно успокоява кожата, в което чудесно допълва действието на розовото масло. Той предотвратява и облекчава възпаленията и регулира омазняването. Това го прави подходящ за всеки тип кожа, включително и чувствителна. Освен това обаче, шафранът е богат на антиоксиданти, които забавят процесите на стареене на кожата. Това го прави мощно оръжие в борбата против бръчки. Не са последно място, шафранът озарява кожата и придава неподозирано сияен вид. С нанасянето на този крем още сутринта, Вие давате чудесно начало на деня си.

 

Вижте и останалите ни продукти за грижа за лицето.

18,00 лв. 15,30 лв.
Базова цена: 15,30 лв.
Моля, изберете: