Регенериращ дневен крем за лице Роза Натурал

  • Марка: Булфреш козметик

Дневен крем за лице

Дневен крем за лице Роза натурал има невероятно въздействие върху кожата на лицето. Неговият ефект се дължи на натуралния му състав с мощно действие в няколко направления. Те са силна хидратация, изглаждане и запълване на линиите и бръчките, както и превенция на нови несъвършенства от различен характер. Дневният крем е неизменна стъпка в грижата за кожата и никой друг продукт или техника за грим не може да замени неговото действие. Кремът за лице изравнява тена и изглажда линиите, което прави нанасянето на грим по-лесно и равномерно. Освен това, той се грижи за свежото и сияйно излъчване през целия ден.

 

Крем за лице с розова вода

Дневен крем за лице Роза натурал съдържа 100% натурална розова вода и д-пантенол. Розовата вода има антисептично действие, което означава, че се бори с кожните раздразнения. Тя облекчава усещането за опъване от сухите участъци, като ефективно ги изглажда. Хидратиращите ѝ свойства придават младежко и бодро излъчване. При редовната употреба на продукти за лице с роза, кожата не просто изглежда здрава, а действително е такава. Този крем за лице не прикрива несъвършенствата, а ефективно ги премахва. Розовата вода е подходяща за всеки тип кожа и за всяка възраст.

 

Натурална козметика

Тъй като кремът за лице Роза натурал съдържа натурални съставки, можете да бъдете сигурни, че се грижите за външния си вид по най-полезния, здравословен и безопасен начин. С този продукт няма да направите компромис с нито едно изискване, а точно обратното - той крие неподозирани ползи. При редовна употреба, ще забележите, че тенът е значително по-бистър и равен, а несъвършенствата - изчезнали като с магическа пръчица. Магията обаче се крие в силата на българската натурална козметика и неподозираните начини да разкриете естествената си красота чрез нея.

 

Разгледайте всички предложения на TopGifts за грижа за лице и си подарете красота и младост с натурални продукти на съвсем достъпна цена.

11,00 лв. 9,35 лв.
Базова цена: 9,35 лв.
Моля, изберете: