Други

Спомен от България

Подаръците за спомен от България за практични изделия, които имат често приложение. Това са познати на всички ежедневни предмети, които обаче носят символите на страната. Някои служат за украса, а други използваме в бита. Българските символи, които ще видите са от всякакво естество. Някои са държавни, като например знамето и герба. Други са културни, като шевицата и розата. Ще намерите и много сувенири за спомен от България с емблематични сгради. 

 

Прочети още за подаръците от България

 

Подарък от България

Ако търсите подарък от България, то със сигурност искате да помогнете на получателя да запази хубавите си спомени от родината ни. В този случай, най-добре е да наблегнете на красивите места, които човекът е посетил или предстои да види. Сувенир като стъклено преспапие ще съхрани в своя вечен свят приятните моменти от екскурзията тук. Такъв подарък е подходящ, когато изпращате някого. Той е пожелание за скорошно завръщане. Ако търсите изненада, която да отнесете надалеч при някого, който никога не бил в България, ние Ви препоръчваме ароматна свещ с роза. Така ще поканите човек на гости чрез сетивата му.

 

Сувенири за туристи

Сувенирите за туристи имат важната задача да съхранят емоцията от екскурзията навред във времето. Нещо повече, ако се справят добре, те ще мотивират госта да се завърне на местата, които са го развълнували най-много. Ако Ви е нужен именно такъв сувенир за спомен, помислете за предмет с практическо приложение. Така в ежедневието си туристът ще се сеща за България и ще мисли за нея. Един от най-популярните сувенири е шапката с козирка. Тя носи герба на България или друг държавен символ, например границите или знамето. За туристите е гордост да носят шапка от място, което са посетили. Друг отличен избор са порцелановите чаши. Те са изделие, което ще се ползва постоянно. Така нито то, нито спомените, които припомня, ще бъдат забравени.

 

Изгледи от България

Картините с изгледи от България са чудесен начин да вдъхновите някого с красотата на страната ни. В нашия онлайн магазин ще намерите ръчно рисувани пейзажи от известни забележителности. Градовете със запазена старовремска архитектура изумяват чужденците, а за българите са повод за гордост. Затова традиционалистите биха се зарадвали да поставят в дома си картина на Пловдив с гледка от възрожденските улици. За почитателите на класическата архитектура и градската естетика, препоръчваме картина от София с Народния театър. В магазина на TopGifts ще намерите още множество идеи за подаръци с пейзажи. Картините са рисувани от български художници и това прави всяка една неповторима.

 

Бебешки дрехи с шевица

При нас ще откриете също и детски дрехи с българска шевица. Те са чудесен избор за празници с народни ритуали. Все по-често виждаме деца, облечени в народен стил на своите кръщенета. Възобновяването на тази традиция ни вдъхновява и в ежедневието си да не забравяме красотата на фолклора. Ние предлагаме детско боди с шевица, както и детска рокля с шевица. Предлагаме ги в разнообразие от размери за различна възраст. Това позволява да облечете няколко деца еднакво, например за Лазаровден или като малки шаферки за сватба. Дрешките с фолклорни мотиви са изработени от памук. Те са качествени и удобни. Ако Ви предстои ритуал като кръщене, можете да ги съчетаете с памучна кърпа с шевица в същия стил. Така всеки важен детайл ще бъде в народен стил.

 

Разгледайте подаръците за спомен от България и изберете най-вълнуващия. Вижте и останалите сувенири за още оригинални идеи. Освен онлайн, ще се радваме да ни посетите и на живо. Магазинът ни се намира на бул. “Витоша” 28 в София. Заповядайте на място в света на подаръците от България!

Подреди по
ЧАНОВЕ
Запази Българското! Виж повече