Дървена кукла момче с ямурлук /с парфюм роза/

Дървена кукла с носия

 

Изберете дървена кукла с народна носия за подарък в народен стил за хората, които обичат българския фолклор. Този сувенир е чудесна идея за подарък за чужденец. Куклата е с височина 12 см и съдържа флакон в парфюм българска роза. Това е закачлив и чаровен подарък. Подходящ е при пътуване в чужбина, когато искате да запознаете чуждестранните си приятели с българския фолклор. Основно предимство е, че куклите са изработени от дърво и текстилни елементи, което ги прави лесни и сигурни за поставяне в багаж. Така ще бъдете сигурни, че подаръкът ще бъде невредим и ще зарадвате далечните си приятели.

 

Дървена кукла с розово масло

 

Куклата момче с носия с ямурлук е оригинална идея за сувенир, заради детайлната и прецизна изработка. Подаръкът кукла с ямурлук показва красотата на старите български традиции, за които все по-трудно намираме място и време в модерния свят. Куклата е изключително интересна не само заради изцяло народния си облик, но и заради флакона с парфюм българска роза, който съдържа. Той се намира в специална кухина вътре в самата фигура и е сигурно и плътно затворен. Така този сувенир припомня за България на всичките сетива.

 

Кукла-сувенир

 

Тази кукла-сувенир е подходяща за подарък и при събития с чужденци в България, като международни семинари, форуми и фестивали. Тя ще остане за спомен от събитието и ще напомня за българските обичаи. След като чужденците веднъж се запознаят с прекрасния ни фолклор, този сувенир ще ги връща обратно към красивите и вълнуващи моменти от посещението им в нашата страна.

 

Не пропускайте да разгледате и останалите ни идеи за дървени кукли в народни носии. Можете да се спрете на набор от различни кукли за индивидуален и уникален подарък и да изберете от няколко размера. Налични са кукли момичета и момчета в най-разнообразни носии и цветове, които можете да съчетаете успешно и така да направите оригинално впечатление.

 

( За още дървени сувенири, посетете нашата категория - Сувенири от дърво )

16,00 лв. 13,60 лв.
Базова цена: 13,60 лв.
Моля, изберете: