Дървена кукла момиче в носия /с парфюм роза/

Височина: 12 см

 

Дървена кукла момиче с розово масло

 

Подаръците с розово масло са символ на България. Те са отличен избор за чужденци, когато искате да зарадвате чуждестранните си приятели с традиционно български предмети за украса. Дървената кукла с розово масло е оригинално съчетание между красотата на народните носии и уханието на роза. Дървената кукла с мускал съдържа флакон с парфюм роза, който се намира в кухина вътре в самата фигура. Той е запечатан плътно, така че може да сте спокойни при транспортиране. С този подарък ще напомняте за България по много начини едновременно.

 

Дървена кукла-сувенир

 

Дървената кукла-сувенир е подходяща не само за деца. Всъщност, нейното предназначение не е за игра, макар че децата също много биха ѝ се зарадвали. Куклите могат да се използват като украса, понеже са много красиви, цветни и интересни. Могат да се поставят като цветен етно мотив в различни помещения. Биха стояли чудесно в библиотеки и на рафтове с книги, както и в други тематични витрини, чийто вид ще разнообразят.

 

Дървена кукла момиче

 

Куклите момиче с носия се предлагат с три различни цвята на косата ⎼ русо, кестеняво и черно. Височината им е 12 см. Носиите им са пищни и детайлно орнаментирани. Изработени са 100% ръчно от сръчна кукларка. Облеклото им е шито също ръчно и всички елементи са апликирани и сглобени на ръка. Това прави всяка една кукла уникална и единствена. Ръчно изработените уникални подаръци правят много силно впечатление. От една страна, всички винаги оценяват майсторството и таланта на човека, който ги е сътворил. От друга страна, такива подаръци показват внимание и оригинална мисъл при избора.

 

Вижте и другите ни идеи за дървени кукли с носии. Изберете най-подходящия сувенир. Можете да подберете различни кукли и да ги съчетаете по свой вкус и предпочитание. Налични са артикули с различен размер и цвят, всички от които са произведени в България изцяло ръчно.

 

( За още дървени сувенири, посетете нашата категория - Сувенири от дърво )

16,00 лв. 13,60 лв.
Базова цена: 13,60 лв.
Моля, изберете: